PINXO DE MICUIT D’ÀNEC, ANXOVES DE L’ESCALA I GAMBETES.
PINXO DE MICUIT D’ÀNEC, ANXOVES DE L’ESCALA I GAMBETES.
Una atrevida
combinació que té un sabor espectacular
INGREDIENTS:
ü Pa de motllo (dues llesques per pinxo)
ü Escuradents
ü Micuit d’ànec
ü Anxoves de L’Escala
en oli
ü Cues de gambetes
cuites i pelades
ELABORACIÓ:
Torreu el pa i quan
estigui fred, unteu les llesques amb el micuit posant-ne entre les dues llesques, per damunt i per els
costats, de forma que quedi tot el pa cobert.
Emboliqueu una cua
de gamba amb un filet d’anxova i punxeu-la amb un escuradents per que no es desfaci. Per acabar punxeu un parell o tres de pinxos
de gambes i anxoves al damunt del pa amb el micuit.
RECOMANACIONS:
També el podeu fer
d’una forma mes senzilla tipus canapès, tallant la llesca en 4 parts iguals ,
untant-la amb el micuit i posant al damunt un tall d’anxova.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada