PINXO DE MICUIT D’ÀNEC, ANXOVES DE L’ESCALA I GAMBETES.


PINXO DE MICUIT D’ÀNEC, ANXOVES DE L’ESCALA I GAMBETES.



Una atrevida combinació que té un sabor espectacular

INGREDIENTS:

ü  Pa de motllo (dues  llesques per pinxo)
ü  Escuradents
ü  Micuit d’ànec
ü  Anxoves de L’Escala en oli
ü  Cues de gambetes cuites i pelades

ELABORACIÓ:

Torreu el pa i quan estigui fred, unteu les llesques amb el micuit posant-ne  entre les dues llesques, per damunt i per els costats, de forma que quedi tot el pa cobert.

Emboliqueu una cua de gamba amb un filet d’anxova i punxeu-la amb un escuradents per que no es desfaci.  Per acabar punxeu un parell o tres de pinxos de gambes i anxoves al damunt del pa amb el micuit.

RECOMANACIONS:

També el podeu fer d’una forma mes senzilla tipus canapès, tallant la llesca en 4 parts iguals , untant-la amb el micuit i posant al damunt un tall d’anxova.

Comentaris

Les més populars