NIUS DE SALMÓ I TOMÀQUET AMB GUACAMOLE
NIUS DE SALMÓ I TOMÀQUET AMB GUACAMOLE
NIUS
Ideal
per al temps de calor, de fàcil elaboració, i un sabor espectacular.
INGREDIENTS:
- ü 1 cabdell d’enciam
- ü 2 tomàquets branca madurs
- ü 1 ou cuit
- ü 150 gr. de salmó fumat
- ü 1 iogurt grec
- ü 1 alvocat madur
- ü ½ ceba tendra
- ü El suc de mitja llimona
- ü
Sal i pebre
- ü
Pebre vermell
dolç
ELABORACIÓ:
Coeu l’ou amb força aigua fins que sigui dur,
aproximadament 15 minuts. Un cop fred peleu-ho. Peleu els tomàquets, traieu-los
les granes i talleu-los a dauets petits. Talleu també el salmó a dauets petits.
Ajunteu en un bol l’ou aixafat, els tomàquet i el salmó tot tallat a daus
petits i el iogurt. Rectifiqueu de sal i pebre i remeneu-ho fins que estigui
ben integrat.
Per a fe el guacamole, peleu i traieu el pinyol de
l’advocat. Talleu l’alvocat a trossos i poseu-lo dins d’un pot per a
batedora mecànica amb la ceba tendra tallada a daus i el suc de la llimona.
Tritureu-ho fins tenir una crema uniforma. Rectifiqueu-la de sal i pebre
segons el vostre gust.
Aneu per muntar el plat: separeu les fulles dels cabdells
d’enciam i aneu omplint-les amb el preparat de salmó, tomàquet i iogurt: Per
acabar poseu una cullerada de guacamole al damunt de cada fulla, empolsineu-la
amb pebre vermell i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Aquesta preparació la podeu fer servir per amanides, per
farcir patates bullides i fins i tot per farcir ous.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada