NIUS DE SALMÓ I TOMÀQUET AMB GUACAMOLE

 

NIUS DE SALMÓ I TOMÀQUET AMB GUACAMOLE

NIUS 

Ideal per al temps de calor, de fàcil elaboració, i un sabor espectacular.

INGREDIENTS:

  • ü  1 cabdell d’enciam
  • ü  2 tomàquets branca madurs
  • ü 1 ou cuit
  • ü 150 gr. de salmó fumat
  • ü 1 iogurt grec
  • ü 1 alvocat madur
  • ü ½ ceba tendra
  • ü El suc de mitja llimona
  • ü Sal i pebre
  • ü Pebre vermell dolç

ELABORACIÓ:

Coeu l’ou amb força aigua fins que sigui dur, aproximadament 15 minuts. Un cop fred peleu-ho. Peleu els tomàquets, traieu-los les granes i talleu-los a dauets petits. Talleu també el salmó a dauets petits. Ajunteu en un bol l’ou aixafat, els tomàquet i el salmó tot tallat a daus petits i el iogurt. Rectifiqueu de sal i pebre i remeneu-ho fins que estigui ben integrat.

Per a fe el guacamole, peleu i traieu el pinyol de l’advocat.  Talleu l’alvocat a trossos i poseu-lo dins d’un pot per a batedora mecànica amb la ceba tendra tallada a daus i el suc de la llimona. Tritureu-ho fins tenir una crema uniforma.  Rectifiqueu-la de sal i pebre segons el vostre gust.

Aneu per muntar el plat: separeu les fulles dels cabdells d’enciam i aneu omplint-les amb el preparat de salmó, tomàquet i iogurt: Per acabar poseu una cullerada de guacamole al damunt de cada fulla, empolsineu-la amb pebre vermell i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Aquesta preparació la podeu fer servir per amanides, per farcir patates bullides i fins i tot per farcir ous.

Comentaris

Les més populars