SOPA DE CRANC


SOPA DE CRANC    


Una deliciosa sopa per als amants d’aquests plats i per a combatre el fred.

INGREDIENTS:

ü  350 gr. de carn de cranc
ü  ¾ de litre de brou de peix (fumet)
ü  200 cl. de llet
ü  1 copa de moscatell
ü  200 cl. de crema de llet
ü  3 rovells d’ou
ü  El suc de mitja llimona
ü  1 cullerada de mantega
ü  Sal i pebre blanc

ELABORACIÓ:

Poseu en una olla al foc la mantega.  Quan estigui desfeta tireu-hi el cranc i fregiu-ho durant un parell de minuts.  Incorporeu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir durant un parell o tres de minuts.  Afegiu-hi el fumet i la llet i feu-ho bullir 10 minuts més.  Amb una batedora tritureu la carn de cranc el més fina possible.  Mentre bull, en un bol apart barregeu la crema de llet, els rovells dels ous, i el suc de la llimona, i deixateu-ho fins que estigui ben lligat.  Quan la sopa estigui llesta, retireu-la del foc i afegiu-hi aquesta crema que heu fet.  Remeneu bé per a lligar-ho tot, i ja es pot servir.

Reserveu uns talls de carn de cranc i piqueu-los petitets per a poder acompanyar la crema.
Aquesta crema s’ha de servir ben calenta.

Comentaris

Les més populars