SOPA DE CRANC
SOPA DE CRANC
Una
deliciosa sopa per als amants d’aquests plats i per a combatre el fred.
INGREDIENTS:
ü 350
gr. de carn de cranc
ü ¾
de litre de brou de peix (fumet)
ü 200
cl. de llet
ü 1
copa de moscatell
ü 200
cl. de crema de llet
ü 3
rovells d’ou
ü El
suc de mitja llimona
ü 1
cullerada de mantega
ü Sal
i pebre blanc
ELABORACIÓ:
Poseu
en una olla al foc la mantega. Quan
estigui desfeta tireu-hi el cranc i fregiu-ho durant un parell de minuts. Incorporeu-hi el moscatell i deixeu-ho reduir
durant un parell o tres de minuts.
Afegiu-hi el fumet i la llet i feu-ho bullir 10 minuts més. Amb una batedora tritureu la carn de cranc el
més fina possible. Mentre bull, en un
bol apart barregeu la crema de llet, els rovells dels ous, i el suc de la
llimona, i deixateu-ho fins que estigui ben lligat. Quan la sopa estigui llesta, retireu-la del
foc i afegiu-hi aquesta crema que heu fet.
Remeneu bé per a lligar-ho tot, i ja es pot servir.
Reserveu
uns talls de carn de cranc i piqueu-los petitets per a poder acompanyar la
crema.
Aquesta
crema s’ha de servir ben calenta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada