BUNYOLS DE FORMATGE DE CABRA I TROMPETES DE LA MORT
BUNYOLS DE FORMATGE DE CABRA I TROMPETES DE LA MORT
Una altra aportació per omplir d’originalitat i bona cuina la taula de les pròximes festesINGREDIENTS:
- 100
g de farina
- 50
g de mantega
- 200
ml de llet
- 2
ous
- 1
culleradeta de cafè d’impulsor (llevat en pols)
- 100
g de formatge rul·lo de cabra sense pell
- 100
g de trompetes de la mort
- All
i julivert picat petit
- Sal
i oli
ELABORACIÓ:
Coeu
els bolets amb un raig d’oli, un polsim de sal, l’all i el julivert. Un cop
cuits, piqueu-los petits i reserveu-los.
En
un pot al foc, poseu-hi la llet amb la mantega i quan comenci a bullir traieu
el pot del foc i incorporeu-hi la farina, tota d’un cop, remenant fins a
obtenir una bola que es desenganxi de les parets. Deixeu que es refredi i quan
estigui temperat, aneu incorporant-hi els ous d’un en un. Quan tingueu una
massa suau i homogènia, afegiu-hi el llevat, els bolets i el formatge
esmicolat, tot remenant perquè quedi ben repartit. Prepareu una fregidora o una
paella amb oli abundant i amb l’ajut de dues culleretes aneu fregint els
bunyols fins que siguin daurats. Retireu-los i poseu-los damunt de paper de
cuina, per treure l’excés d’oli que puguin tenir, i ja els podeu servir.
RECOMANACIONS:
Si
trobeu que els hi falta sal, sempre la podeu afegir als ous o simplement al
final, al damunt un cop cuits.
Avui
els hem fet amb trompetes i formatge, però podeu variar el farcit segons les
vostres preferències, segur que triomfareu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada