BUNYOLS DE FORMATGE DE CABRA I TROMPETES DE LA MORT

 

BUNYOLS DE FORMATGE DE CABRA I TROMPETES DE LA MORT

Una altra aportació per omplir d’originalitat i bona cuina la taula de les pròximes festes

 

INGREDIENTS:

  •   100 g de farina
  •   50 g de mantega
  •   200 ml de llet
  •   2 ous
  •   1 culleradeta de cafè d’impulsor (llevat en pols)
  •   100 g de formatge rul·lo de cabra sense pell
  •   100 g de trompetes de la mort
  •   All i julivert picat petit
  •   Sal i oli

 

ELABORACIÓ:

Coeu els bolets amb un raig d’oli, un polsim de sal, l’all i el julivert. Un cop cuits, piqueu-los petits i reserveu-los.

En un pot al foc, poseu-hi la llet amb la mantega i quan comenci a bullir traieu el pot del foc i incorporeu-hi la farina, tota d’un cop, remenant fins a obtenir una bola que es desenganxi de les parets. Deixeu que es refredi i quan estigui temperat, aneu incorporant-hi els ous d’un en un. Quan tingueu una massa suau i homogènia, afegiu-hi el llevat, els bolets i el formatge esmicolat, tot remenant perquè quedi ben repartit. Prepareu una fregidora o una paella amb oli abundant i amb l’ajut de dues culleretes aneu fregint els bunyols fins que siguin daurats. Retireu-los i poseu-los damunt de paper de cuina, per treure l’excés d’oli que puguin tenir, i ja els podeu servir.

 
RECOMANACIONS:

Si trobeu que els hi falta sal, sempre la podeu afegir als ous o simplement al final, al damunt un cop cuits.

Avui els hem fet amb trompetes i formatge, però podeu variar el farcit segons les vostres preferències, segur que triomfareu.

 

Comentaris

Les més populars