MACARRONS AMB SALSA DE CASTANYES I CAMAGROCS

 

MACARRONS AMB SALSA DE CASTANYES I CAMAGROCS

 

Plat contundent amb productes de tardor i perfecte per carregar energia.

INGREDIENTS:

  • 400 gr. de macarrons
  • 400 gr. de camagrocs
  • 6 castanyes pelades i cuites
  • 1 tassa de brou d’au
  • 200 cl. de crema de llet
  • Una culleradeta de cafè de concentrat de carn
  • Sal i pebre

 

ELABORACIÓ:

En primer lloc coeu els macarrons amb aigua i sal fins que els tingueu “al dente” i reserveu-los.  Per a fer la salsa poseu en una paella els bolets amb un raig d’oli.  Coeu-los fins que els bolets hagin evaporat pràcticament l’aigua que van traient.   Incorporeu-hi el brou i les castanyes esmicolades. Coeu-ho tot plegat fins que hagi reduït ¾ parts del volum.  Afegiu-hi la crema de llet i la culleradeta de concentrat de carn i continueu coent-ho fins tenir una textura cremosa.    Rectifiqueu de sal i pebre.  Finalment incorporeu-hi els macarrons cuits.

 

RECOMANACIONS:

Si no disposeu de camagrocs, ho podeu fer amb qualsevol altre bolet, fins i tot amb una barreja de bolets. Per potenciar encara més el sabor de tardor i bosc, afegiu al brou una branca de farigola i una de romaní, que podeu retirar un cop reduït el brou.

 

Comentaris

Les més populars