MACARRONS AMB SALSA DE CASTANYES I CAMAGROCS
MACARRONS AMB SALSA DE CASTANYES I CAMAGROCS
Plat
contundent amb productes de tardor i perfecte per carregar energia.
INGREDIENTS:
- 400 gr. de macarrons
- 400 gr. de camagrocs
- 6 castanyes pelades i cuites
- 1 tassa de brou d’au
- 200 cl. de crema de llet
- Una culleradeta de cafè de concentrat de carn
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
En
primer lloc coeu els macarrons amb aigua i sal fins que els tingueu “al dente”
i reserveu-los. Per a fer la salsa poseu
en una paella els bolets amb un raig d’oli.
Coeu-los fins que els bolets hagin evaporat pràcticament l’aigua que van
traient. Incorporeu-hi el brou i les
castanyes esmicolades. Coeu-ho tot plegat fins que hagi reduït ¾ parts del
volum. Afegiu-hi la crema de llet i la
culleradeta de concentrat de carn i continueu coent-ho fins tenir una textura
cremosa. Rectifiqueu de sal i
pebre. Finalment incorporeu-hi els
macarrons cuits.
RECOMANACIONS:
Si no
disposeu de camagrocs, ho podeu fer amb qualsevol altre bolet, fins i tot amb
una barreja de bolets. Per potenciar encara més el sabor de tardor i bosc,
afegiu al brou una branca de farigola i una de romaní, que podeu retirar un cop
reduït el brou.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada