ARRÒS AMB VEDELLA

 

ARRÒS AMB VEDELLA


Una versió casolana d’un arròs del cuiner amb estrella Michelin Dani Garcia, fàcil de fer i exquisit.

INGREDIENTS:

Per a dues persones

ü  Un entrecot de vedella d’uns 500 o 600 gr.

ü  250 g d’arròs bomba

ü  750 cc de brou de carn

ü  oli d’oliva

ü  Sal i pebre

Barreja d’espècies

ü  Una culleradeta de safrà en pols

ü  Una culleradeta d’all en pols

ü  Una culleradeta de ceba en pols

ü  Una culleradeta de pebre vermell dolç

ü  Un polsim de pebre negre en pols

ü  2 claus

 

ELABORACIÓ:

Poseu a escalfar el brou,  barregeu les especies  i fregiu-les 1/2 minut en una paella amb un bon raig d’oli, incorporeu-hi  l’arròs, remeneu, nacreu-lo una mica i  afegiu-hi el brou. Coeu-ho uns 18 minuts, primer a foc fort i després abaixeu-lo una mica. Un cop cuit deixeu-ho reposar.

Mentre es cou l’arròs, marqueu la carn en una paella amb unes gotes d’oli, i coeu-la segons el vostre gust.  Un cop cuita talleu-la a filets i escampeu els sucs que ha deixat la carn damunt de l’arròs, i poseu els filets al damunt.

RECOMANACIONS:

Podeu fer aquesta recepta amb altres carns com porc o pollastre, però amb vedella queda molt gustosa.

El punt de cocció de la carn és molt personal, però a mi m’agrada molt poc feta, els sucs de la carn deixen un sabor espectacular a l’arròs. 

Podeu aromatitzar la carn amb  herbes com romaní o farigola i acompanyar l’arròs amb allioli. I per acabar, si el brou que teniu de carn no es gaire potent de sabor, sempre el podeu reforçar amb una punteta de Bovril .

Comentaris

Les més populars