CABDELLS D’ENCIAM AMB SALSA DE PEBROT DEL PIQUILLO I ANXOVES
CABDELLS D’ENCIAM AMB SALSA DE PEBROT DEL PIQUILLO I ANXOVES
INGREDIENTS:
- 3 cabdells d’enciam
- 150 g de pebrots del “piquillo”
- 50 g d’anacards
- Un gra d’alls
- una branca de julivert fresc
- Oli d’oliva sal i pebre
- 6 filets d’anxoves
ELABORACIÓ:
Prepareu la salsa, poseu els pebrots, els anacards, el julivert i l’all
i un bon raig d’oli en un pot per a
batedora mecànica. Tritureu-ho tot plegat fins tenir una salsa uniforma, amb
una textura semblant al romesco.
Talleu els cabdells longitudinalment per la meitat, salpebreu-los i
marqueu-los en una paella amb un raig d’oli. Un cop estiguin marcats cobriu-los
per la part interior amb la salsa de pebrots. Poseu-hi un filet d’anxova al
damunt i serviu.
RECOMANACIONS:
Es pot servir tebi o fred, i si
podeu empolsinar-ho amb una mica de cibulet picat i un rajolí d’oli d’oliva extra, serà perfecte.
Els anacards es poden substituir per altres fruits secs com ametlles,
avellanes, cacauets,…
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada