CABDELLS D’ENCIAM AMB SALSA DE PEBROT DEL PIQUILLO I ANXOVES

 

CABDELLS D’ENCIAM AMB SALSA DE PEBROT DEL PIQUILLO I ANXOVES


Com a aperitiu, per compartir, com a plat, aquesta “delicatessen” triomfarà i farà les delícies dels vostres comensals.

 

INGREDIENTS:

  •   3 cabdells d’enciam
  •   150 g de pebrots del “piquillo”
  •   50 g d’anacards
  •   Un gra d’alls
  •   una branca de julivert fresc
  •   Oli d’oliva sal i pebre
  •   6 filets d’anxoves

 

ELABORACIÓ:

Prepareu la salsa, poseu els pebrots, els anacards, el julivert i l’all i un bon raig d’oli  en un pot per a batedora mecànica. Tritureu-ho tot plegat fins tenir una salsa uniforma, amb una textura semblant al romesco.

Talleu els cabdells longitudinalment per la meitat, salpebreu-los i marqueu-los en una paella amb un raig d’oli. Un cop estiguin marcats cobriu-los per la part interior amb la salsa de pebrots. Poseu-hi un filet d’anxova al damunt i serviu.

 

RECOMANACIONS:

Es pot servir tebi o fred,  i si podeu empolsinar-ho amb una mica de cibulet picat i un rajolí d’oli  d’oliva extra, serà perfecte.

Els anacards es poden substituir per altres fruits secs com ametlles, avellanes, cacauets,…

Comentaris

Les més populars