TRENCADÍS DE FRUITS SECS
TRENCADÍS DE FRUITS SECS
Una llaminadura contundent i energètica per aquests dies de festa i de
fred.
INGREDIENTS:
- 250 gr. de fruits secs pelats (ametlles, avellanes, nous, festucs,...)
- 25 gr. de panses de corint
- 25 gr. de figues seques
- Un parell de cullerades de llavor de sèsam torrat
- 3 cullerades de mel
- 30 gr. de sucre morè
ELABORACIÓ
Talleu els fruits secs i poseu-los en un bol. Apart, poseu les figues, tallades petites, i
les panses. Escalfeu la mel i, quan
sigui líquida, incorporeu-hi el sucre tot remenant fins que estigui totalment
diluït. Tireu aquesta barreja al bol on
teniu els fruits secs tallats. Remeneu
perquè quedi tot ben repartit.
Tireu-hi les figues i les panses
i torner a remenar. Escampeu aquest preparat damunt d’una plata folrada amb
paper d’anar al forn. Mireu que us quedi
una planxa uniforma d’un gruix aproximat d’un centímetre. Empolsineu la part del damunt de la planxa
amb llavors de sèsam. Tombeu-la i
empolsineu-la també per l’altra banda. Deixeu-la reposar a la nevera fins que
estigui dura. Talleu-la en barretes
rectangulars, segons el vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada