TRENCADÍS DE FRUITS SECS


TRENCADÍS DE FRUITS SECS




Una llaminadura contundent i energètica per aquests dies de festa i de fred.

INGREDIENTS:

  •          250 gr. de fruits secs pelats (ametlles, avellanes, nous, festucs,...)
  •          25 gr. de panses de corint
  •          25 gr. de figues seques
  •         Un parell de cullerades de llavor de sèsam torrat
  •         3 cullerades de mel
  •        30 gr. de sucre morè


ELABORACIÓ

Talleu els fruits secs i poseu-los en un bol.  Apart, poseu les figues, tallades petites, i les panses.  Escalfeu la mel i, quan sigui líquida, incorporeu-hi el sucre tot remenant fins que estigui totalment diluït.  Tireu aquesta barreja al bol on teniu els fruits secs tallats.  Remeneu perquè quedi tot ben repartit.  Tireu-hi  les figues i les panses i torner a remenar. Escampeu aquest preparat damunt d’una plata folrada amb paper d’anar al forn.  Mireu que us quedi una planxa uniforma d’un gruix aproximat d’un centímetre.   Empolsineu la part del damunt de la planxa amb llavors de sèsam.  Tombeu-la i empolsineu-la també per l’altra banda. Deixeu-la reposar a la nevera fins que estigui dura.  Talleu-la en barretes rectangulars, segons el vostre gust.

Comentaris

Les més populars