VICHISOISE D’HIVERN AMB FIDEUS DE PASTANAGA I ENTREBANCS DE FORMATGE
VICHISOISE D’HIVERN AMB FIDEUS DE PASTANAGA I ENTREBANCS DE FORMATGE
Avui
presentem una deliciosa crema de porros amb dos tocs divertits que podreu
aplicar on vulgueu o creieu que són
adients.
Sens
dubte amb aquesta crema de porros ho són, animeu-vos a tastar-la.
INGREDIENTS:
ü
4 porros
ü
2 patates
ü
100 cc de crema de llet
ü
200 grs. de formatge gruyère
ü
3 pastanagues
ü
sal i pebre
ü
1 ou
ü
Pa ratllat
ELABORACIÓ
Per
fer la crema tallarem els porros petits, els rentarem i els posarem a dins d’un
pot. Pelarem les patates i també les
tallarem molt petites i les afegirem als porros. Hi posarem aigua just fins a cobrir-ho i ho
courem tot plegat durant 15 o 20 minuts.
Després ho passarem per una trituradora.
Hi incorporarem la nata líquida, rectificarem de sal i pebre i ho courem
tot plegat uns 5 minuts.
Per
fer els fideus de pastanaga, pelarem les pastanagues amb un pelador i un cop
netes, amb el mateix pelador, traurem làmines el més primes possible. Les fregirem en una paella amb abundant oli
calent fins que estiguin cruixents. Les
posarem damunt de paper absorbent i les reservarem.
Per
acabar, prepararem els entrebancs de formatge.
Tallarem el formatge a daus d’un dit de gruix aproximadament, els
enfarinarem, després els passarem per ou batut i seguidament per pa
ratllat. Un cop arrebossats, els
fregirem amb oli també molt calent. Quan
comencin a estar daurats, els traurem i els reservarem.
Ara
muntarem el plat. Posarem la crema al
fons, al mig una mica de pastanaga i al voltant el formatge arrebossat. I ja es pot portar a taula.
RECOMANACIONS:
És
millor tenir el formatge al congelador abans d’arrebossar-lo. Ens serà més fàcil fregir-lo sense que es
desfaci tant ràpidament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada