VICHISOISE D’HIVERN AMB FIDEUS DE PASTANAGA I ENTREBANCS DE FORMATGE


VICHISOISE D’HIVERN AMB FIDEUS DE PASTANAGA I ENTREBANCS DE FORMATGE



Avui presentem una deliciosa crema de porros amb dos tocs divertits que podreu aplicar on vulgueu  o creieu que són adients.
Sens dubte amb aquesta crema de porros ho són, animeu-vos a tastar-la.

INGREDIENTS:


ü  4 porros
ü  2 patates
ü  100 cc de crema de llet
ü  200 grs. de formatge gruyère
ü  3 pastanagues
ü  sal i pebre
ü  1 ou
ü  Pa ratllat

 ELABORACIÓ


Per fer la crema tallarem els porros petits, els rentarem i els posarem a dins d’un pot.  Pelarem les patates i també les tallarem molt petites i les afegirem als porros.  Hi posarem aigua just fins a cobrir-ho i ho courem tot plegat durant 15 o 20 minuts.  Després ho passarem per una trituradora.  Hi incorporarem la nata líquida, rectificarem de sal i pebre i ho courem tot plegat uns 5 minuts.

Per fer els fideus de pastanaga, pelarem les pastanagues amb un pelador i un cop netes, amb el mateix pelador, traurem làmines el més primes possible.  Les fregirem en una paella amb abundant oli calent fins que estiguin cruixents.  Les posarem damunt de paper absorbent i les reservarem.

Per acabar, prepararem els entrebancs de formatge.  Tallarem el formatge a daus d’un dit de gruix aproximadament, els enfarinarem, després els passarem per ou batut i seguidament per pa ratllat.  Un cop arrebossats, els fregirem amb oli també molt calent.  Quan comencin a estar daurats, els traurem i els reservarem. 

Ara muntarem el plat.  Posarem la crema al fons, al mig una mica de pastanaga i al voltant el formatge arrebossat.  I ja es pot portar a taula.

RECOMANACIONS:


És millor tenir el formatge al congelador abans d’arrebossar-lo.  Ens serà més fàcil fregir-lo sense que es desfaci tant ràpidament.

Comentaris

Les més populars