VIERES GRATINADES
VIERES GRATINADES
Fàcil elaboració i una delícia per els paladars més
exigents
INGREDIENTS:
- 20 vieires de l’Atlàntic
- 1 ou
- Una culleradeta d’all en pols
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli d’oliva suau
ELABORACIÓ:
Amb l’ajut d’una batedora elèctrica, prepareu una
maionesa amb l’ou, l’oli, l’all en pols, el pebre vermell i la sal.
Obriu les vieires mantenint una de les balbes. Salpebreu-les una mica i coeu-les al forn
durant 5 minuts a 160º. Traieu-les del
forn i deixeu que es temperin una mica.
Cobriu cada vieira amb una mica de la maionesa que tenim preparada i
gratineu-les fins que agafin un color daurat.
Serviu-les calentes.
RECOMANACIONS:
Les vieires de l’Atlàntic son més grans però les
del mediterrani, malgrat siguin una mica més petites, són molt gustoses.
Si no trobeu vieires fresques també en podeu fer
servir de congelades, però tingueu cura de descongelar-les dins de la nevera
d’un dia per l’altre.
Aquesta recepta també la podeu fer servir per
altres mariscs de closca.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada