CIGRONS AMB CALAMARS

 

CIGRONS AMB CALAMARS


Els cigrons són un llegum que sempre és benvingut a taula. Si a més va acompanyat amb calamars encara molt millor.

 

INGREDIENTS:

  •   ½ kg de cigrons cuits
  •   400 g de calamars nets
  •   Un got de vi blanc
  •   4 grans d’all
  •   Unes fulles de julivert fresc
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre vermell dolç

 

ELABORACIÓ:

Talleu els calamars a trossos, saleu-los i fregiu-los una mica, incorporeu-hi els cigrons, remeneu una mica i afegiu-hi el vi blanc. Piqueu el julivert petit i els alls i afegiu-ho a la cassola. Deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts fins que trobeu que ja no fa olor d'alcohol. Empolsineu-ho amb pebre vermell i ja es pot servir. Serviu-ho calent.

 

RECOMANACIONS:

Si teniu una mica de brou de coure els cigrons, l’hi podeu afegir i quedarà més caldós. Podeu substituir l’all i el julivert per una cullerada de romesco i tindreu un plat extraordinari.  Si trobeu que el vi és molt àcid, poseu-hi un polsim de sucre.

Comentaris

Les més populars