CIGRONS AMB CALAMARS
CIGRONS AMB CALAMARS
INGREDIENTS:
- ½
kg de cigrons cuits
- 400
g de calamars nets
- Un
got de vi blanc
- 4
grans d’all
- Unes
fulles de julivert fresc
- Oli
d’oliva
- Sal
i pebre vermell dolç
ELABORACIÓ:
Talleu
els calamars a trossos, saleu-los i fregiu-los una mica, incorporeu-hi els
cigrons, remeneu una mica i afegiu-hi el vi blanc. Piqueu el julivert petit i
els alls i afegiu-ho a la cassola. Deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts fins
que trobeu que ja no fa olor d'alcohol. Empolsineu-ho amb pebre vermell i ja es
pot servir. Serviu-ho calent.
RECOMANACIONS:
Si
teniu una mica de brou de coure els cigrons, l’hi podeu afegir i quedarà més
caldós. Podeu substituir l’all i el julivert per una cullerada de romesco i
tindreu un plat extraordinari. Si trobeu
que el vi és molt àcid, poseu-hi un polsim de sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada