CREMA DE TARONJA AL FORN
CREMA DE TARONJA AL FORN
Un
delicat postra per acomiadar el carnaval i rebre la quaresma.
INGREDIENTS:
ü 200
ml de llet
ü 300
ml de suc de taronja
ü 2
ous
ü 100
gr. de sucre
ü 50
gr. de mantega fosa
ü 50
gr. de farina de blat de moro (Maizena)
ELABORACIÓ:
Poseu
tots el ingredients en un bol i tritureu-los en fred, si queden grumolls, coleu-ho.
Poseu-ho
en motlles individuals o en un safata de forn i coeu-ho al forn durant uns 20
minuts a 150º. Deixeu refredar i
desemmotlleu.
Abans
de servir, es pot cremar amb una mica de sucre com si fos crema catalana.
Lliga
molt bé si l’acompanyeu amb una mica de gelat. O una crema més clareta com una
crema anglesa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada