POLLASTRE AMB SALSA DE BLAT DE MORO

 

POLLASTRE AMB SALSA DE BLAT DE MORO


Una recepta original, de fàcil elaboració i que segur triomfarà a la vostra taula.

INGREDIENTS:

  •    8 cuixes de pollastre desossades
  •   350 g de blat de moro dolç
  •   Oli d’oliva
  •   El suc d’una llimona
  •   Un got de salsa de soja
  •   1 gra d’all
  •   Sal i pebre
  •   Farina
  •   Un ou
  •   Pa ratllat
  •   Un grapat de blat de moro fregit i salat (quicos)
  •   Unes fulles de coriandre fresc

ELABORACIÓ:

Salpebreu lleugerament les cuixes de pollastre i poseu-les a macerar una mitja hora en un bol amb el suc de la llimona, la salsa de soja i l’all picat petit. Prepareu la salsa de blat de moro: Poseu el blat de moro en un colador, perquè perdi l’aigua de l’envasat. Un cop escorregut poseu-lo en un pot per a batedora mecànica amb un bon raig d’oli i tritureu-ho fins que estigui fi. Per acabar d’afinar la salsa i passeu-la per un colador fi ajusteu-la de sal i pebre i reserveu-la. Traieu el pollastre de la maceració, passeu-lo per farina, després per ou batut i al final pel pa ratllat i fregiu-lo amb força oli calent fins que quedi cruixent.

En el moment de muntar el plat, poseu a la base una cullerada de la salsa de blat de moro, al damunt el pollastre i empolsineu-ho to amb els “quicos” i el coriandre picats petit.

RECOMANACIONS:

El pollastre pot ser cuixa o contra cuixa, però ha d’estar desossat.

A l’hora de salar el pollastre aneu amb compte, perquè la salsa de soja també l’hi donarà un punt de sal.

Per fer l’arrebossat podeu fer aquest que és el tradicional o simplement enfarinar el pollastre i fregir-lo, queda menys potent de sabor, tot depèn del gust de cadascun.

 

 

Comentaris

Les més populars