TALLARINES AMB SALSA DE FALS ROMESCO


TALLARINES AMB SALSA DE FALS ROMESCO


La pasta us dóna infinitat de possibilitats, la imaginació farà que pugueu gaudir de plats tant deliciosos com aquest.

INGREDIENTS:

ü  400 gr de tallarines
ü  250 gr. de pebrots del piquillo
ü  150 gr. d’ametlles torrades i pelades
ü  150 cc de crema de llet
ü  1 nou de mantega
ü  1 cullerada d’orenga picat
ü  Sal i pebre
ü  Formatge parmesà

 ELABORACIÓ:

Coeu les tallarines amb abundant aigua bullint amb sal, fins que les tingueu al dente. Escorreu-les i reserveu-les calentes.
Amb l’ajut d’una picadora tritureu-hi els pebrots i les ametlles fins que estiguin cremosos. Poseu aquesta crema en una cassola amb la crema de llet i coeu-ho tot plegat uns 2 o 3 minuts fins que la salsa estigui lligada, aparteu la cassola del foc incorporeu-hi la mantega i remeneu fins que estigui desfeta.
Ja podeu muntar el plat: poseu una base de tallarines i al damunt unes cullerades de salsa i per acabar una mica de formatge parmesà ratllat.

RECOMANACIONS:

Evidentment les quantitats són segons el gust del comensals.
Si teniu ganes de donar un toc divertit a la presentació del plat podeu fer unes galetes de  formatge parmesà, poseu una culleradeta de formatge ratllat entre dos fulls de paper de forn. Poseu-ho damunt d’una planxa amb un pes al damunt
Gireu a l’estoneta i traieu-ho quan  comenci a agafar color daurat. Ho deixeu refredar i al treure el paper tindreu unes delicioses i simpàtiques galetes de formatge, que poden decorar aquest o d’altres plats.

Comentaris

Les més populars