TALLARINES AMB SALSA DE FALS ROMESCO
TALLARINES AMB SALSA DE FALS ROMESCO
La
pasta us dóna infinitat de possibilitats, la imaginació farà que pugueu gaudir
de plats tant deliciosos com aquest.
INGREDIENTS:
ü 400
gr de tallarines
ü 250
gr. de pebrots del piquillo
ü 150
gr. d’ametlles torrades i pelades
ü 150
cc de crema de llet
ü 1
nou de mantega
ü 1
cullerada d’orenga picat
ü Sal
i pebre
ü Formatge
parmesà
ELABORACIÓ:
Coeu les
tallarines amb abundant aigua bullint amb sal, fins que les tingueu al dente.
Escorreu-les i reserveu-les calentes.
Amb l’ajut
d’una picadora tritureu-hi els pebrots i les ametlles fins que estiguin
cremosos. Poseu aquesta crema en una cassola amb la crema de llet i coeu-ho tot
plegat uns 2 o 3 minuts fins que la salsa estigui lligada, aparteu la cassola
del foc incorporeu-hi la mantega i remeneu fins que estigui desfeta.
Ja
podeu muntar el plat: poseu una base de tallarines i al damunt unes cullerades
de salsa i per acabar una mica de formatge parmesà ratllat.
RECOMANACIONS:
Evidentment
les quantitats són segons el gust del comensals.
Si
teniu ganes de donar un toc divertit a la presentació del plat podeu fer unes
galetes de formatge parmesà, poseu una
culleradeta de formatge ratllat entre dos fulls de paper de forn. Poseu-ho
damunt d’una planxa amb un pes al damunt
Gireu
a l’estoneta i traieu-ho quan comenci a
agafar color daurat. Ho deixeu refredar i al treure el paper tindreu unes
delicioses i simpàtiques galetes de formatge, que poden decorar aquest o
d’altres plats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada