CASSOLA DE CALAMARS, CARXOFES I BOLETS
CASSOLA DE CALAMARS, CARXOFES I BOLETS
INGREDIENTS:
- 4 carxofes
- 4 calamars mitjans
- 1/2 kg de bolets variats
- 2 cullerades de salsa romesco
- 1 got de vi blanc sec
- Sal, pebre
- Oli d’oliva
- Julivert picat
ELABORACIÓ:
Netegeu les carxofes de les fulles més
dures i de les puntes i bulliu-les amb abundant aigua i sal. Un cop estiguin cuites, escorreu-les,
talleu-les a daus i reserveu-les.
Netegeu els calamars, talleu-los a daus
mitjans i reserveu-los.
Netegeu els bolets i talleu-los a una
mida similar a la dels calamars i fregiu-los amb oli. Quan comencin a estar cuits afegiu-hi els
calamars. Fregiu-ho tot plegat uns dos
minuts i afegiu-hi les carxofes. Remeneu
i fregiu-ho tot plegat uns dos o tres minuts més, i després tireu-hi el vi
blanc. Deixeu-ho reduir una mica i tireu-hi
la salsa de romesco. Rectifiqueu de sal
i pebre, empolsineu amb julivert picat i deixeu-ho coure tot plegat uns tres
minuts més, i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Per tenir una millor presentació del
plat, podeu tallar a daus la meitat de cada calamar i l’altra meitat coure-la
sencera i posar-la al damunt de cada plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada