CLAFOUTIS DE CIRERES
CLAFOUTIS DE CIRERES
El
clafoutis és un pastís tradicional del nord d’Amèrica i Canadà, és molt fàcil
de fer i és ideal per aquest temps on les cireres comencen a estar en el seu
punt.
INGREDIENTS:
ü 3
ous
ü 125
gr. de sucre
ü 1
cullerada de midó
ü 1
cullerada de farina
ü una
culleradeta de sucre de vainilla
ü 350
gr. de nata liquida
ü 150
gr. de formatge fresc tipus quark
ü 200
gr. de cireres
ELABORACIÓ:
Barregeu en un bol els ous i el sucre, després incorporeu, sense parar
de remenar, la farina, el midó, la vainilla i per acabar incorporeu la nata
liquida i el formatge fins a obtenir una crema fina.
Finalment hi afegiu les cireres,
si és possible sense pinyol.
Poseu tot el preparat dins d’un motlle de pastís i coeu-ho al bany Maria
en un forn a uns 170º, fins que tingui un color daurat.
El deixeu refredar i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Al mercat existeixen aparells per treure amb facilitat el pinyol de les
cireres, sempre quedarà molt millor el pastís si les cireres no tenen pinyol.
És millor menjar aquest pastís un cop fred, però el mateix dia de la
seva elaboració.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada