CLAFOUTIS DE CIRERES


CLAFOUTIS DE CIRERES


El clafoutis és un pastís tradicional del nord d’Amèrica i Canadà, és molt fàcil de fer i és ideal per aquest temps on les cireres comencen a estar en el seu punt.

INGREDIENTS:

ü  3 ous
ü  125 gr. de sucre
ü  1 cullerada de midó
ü  1 cullerada de farina
ü  una culleradeta de sucre de vainilla
ü  350 gr. de nata liquida
ü  150 gr. de formatge fresc tipus quark
ü  200 gr. de cireres

ELABORACIÓ:

Barregeu en un bol els ous i el sucre, després incorporeu, sense parar de remenar, la farina, el midó, la vainilla i per acabar incorporeu la nata liquida i el formatge fins a obtenir una crema fina.
Finalment hi  afegiu les cireres, si és possible sense pinyol.
Poseu tot el preparat dins d’un motlle de pastís i coeu-ho al bany Maria en un forn a uns 170º, fins que tingui un color daurat.
El deixeu refredar i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Al mercat existeixen aparells per treure amb facilitat el pinyol de les cireres, sempre quedarà molt millor el pastís si les cireres no tenen pinyol.
És millor menjar aquest pastís un cop fred, però el mateix dia de la seva elaboració.




Comentaris

Les més populars