RISSOTO DE BACALLÀ I POMA.


RISSOTO DE BACALLÀ I POMA.




El contrast del bacallà amb la poma està més que demostrat que és una bona combinació. Avui ho farem amb arròs a l’estil italià i aprofitarem per fer servir unes parts del bacallà que no tenim costum. Tant les tripes de bacallà com les ganyes son pura gelatina i donen un gust i una textura ideal per aquest plat 


INGREDIENTS:


ü  400 grs. d’arròs
ü  250 grs. de tripa de bacallà dessalada
ü  2 pomes
ü  1 ceba
ü  100 grs. de formatge parmesà ratllat
ü  50 grs. de crema de llet
ü  1 cullerada de salsa de soja
ü  Brou de verdures
ü  Oli, sal i pebre


ELABORACIÓ:


En un pot posarem a escalfar el brou.  Mentrestant, en una cassola, posarem una mica d’oli i blanquejarem la ceba tallada molt petita.  Després hi afegirem l’arròs i ho remenarem tot.  El cobrirem amb una mica de brou i quan l’arròs s’hagi begut tot el brou n’hi afegirem una mica més.  Després hi incorporarem el bacallà tallat a llesques petites i ho remenarem tot.  A continuació hi incorporarem la salsa de soja i la crema de llet.  Pelarem i tallarem les pomes a daus de més o menys un centímetre i les incorporarem a l’arròs remenant.  Si cal, hi afegirem una mica més de brou.  Ho tastarem i rectificarem si cal de sal i pebre.  Quan l’arròs estigui cuit, ja es pot menjar.

Depenent de la poma que fem servir tindrem un sabor més o menys  àcid depenent del nostres gustos triarem una o l’altra.



Comentaris

Les més populars