RISSOTO DE BACALLÀ I POMA.
RISSOTO DE BACALLÀ I POMA.
El
contrast del bacallà amb la poma està més que demostrat que és una bona
combinació. Avui ho farem amb arròs a l’estil italià i aprofitarem per fer
servir unes parts del bacallà que no tenim costum. Tant les tripes de bacallà
com les ganyes son pura gelatina i donen un gust i una textura ideal per aquest
plat
INGREDIENTS:
ü 400
grs. d’arròs
ü 250
grs. de tripa de bacallà dessalada
ü 2
pomes
ü 1
ceba
ü 100
grs. de formatge parmesà ratllat
ü 50
grs. de crema de llet
ü 1
cullerada de salsa de soja
ü Brou
de verdures
ü Oli,
sal i pebre
ELABORACIÓ:
En un pot posarem a escalfar el brou. Mentrestant, en una cassola, posarem una mica
d’oli i blanquejarem la ceba tallada molt petita. Després hi afegirem l’arròs i ho remenarem
tot. El cobrirem amb una mica de brou i
quan l’arròs s’hagi begut tot el brou n’hi afegirem una mica més. Després hi incorporarem el bacallà tallat a
llesques petites i ho remenarem tot. A
continuació hi incorporarem la salsa de soja i la crema de llet. Pelarem i tallarem les pomes a daus de més o
menys un centímetre i les incorporarem a l’arròs remenant. Si cal, hi afegirem una mica més de
brou. Ho tastarem i rectificarem si cal
de sal i pebre. Quan l’arròs estigui
cuit, ja es pot menjar.
Depenent de la poma que fem servir tindrem un sabor
més o menys àcid depenent del nostres
gustos triarem una o l’altra.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada