LLOM DE BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES


LLOM DE BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES


 L’ exquisit sabor del bacallà queda potenciat per la suavitat de la textura i el sabor d’aquesta muselina.

INGREDIENTS:

ü  Llom de bacallà dessalat
ü  Un manat d’all tendres
ü  Un ou
ü  Oli de gira-sol
ü  El suc de mitja llimona
ü  Farina
ü  Sal i pebre


ELABORACIÓ:

Netegeu els alls tendres i talleu-los petits. Poseu-los en una paella coberts d’oli fred i confiteu-los, coent-los a foc lent i tapats durant uns deu minuts. Retireu-los del foc i deixeu-los refredar.
Un cop freds, poseu-los, juntament amb l’oli de confitar-los, en un pot per a batedora elèctrica, afegiu-hi el suc de la mitja llimona, l’ou, la sal i el pebre,  munteu-lo com si féssiu una maionesa i reserveu-lo.
Enfarineu el bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli calent durant uns 2 o 3 minuts, gireu-lo, tapeu-la paella, traieu-la del foc i deixeu-lo així uns 8 o 10 minuts.
Per acabar poseu els talls de bacallà en una plata que pugui anar al forn, cobriu-los amb la muselina i gratineu-los fins que comencin a agafar un color daurat.
I ja es pot menjar



RECOMANACIONS:

Per a donar més categoria al plat podeu guarnir-lo amb unes galetes de pell de bacallà.
Per a fer-les, traieu la pell del bacallà abans d’enfarinar-lo, poseu un full de paper de forn damunt d’una paella, al damunt la pell de bacallà plana, i al damunt un altre full de paper i un pes i coeu-lo a foc lent fins que la pell estigui cruixent. Es poden fer servir per guarnir qualsevol plat de bacallà i son molt originals .
   

Comentaris

Les més populars