PEIX ESPASA AMB SALSA DE MENTA


PEIX ESPASA AMB SALSA DE MENTA



La delicadesa del peix espasa queda reforçada amb l’exquisidesa d’aquesta salsa, i serà una delícia per als  vostres comensals. 

INGREDIENTS:

ü  500 gr. de peix espasa
ü  2 cullerades de julivert fresc picat
ü  15 o 20 fulletes de menta fresca
ü  El suc d’una llimona
ü  50 ml. d’aigua
ü  100 ml. d’oli d’oliva
ü  Sal i pebre

 ELABORACIÓ:

Prepareu la salsa, posant dins d’un pot per batedora mecànica la menta, el julivert, el suc de llimona, l’aigua i l’oli i triturant-ho tot fins que quedi emulsionat i uniforme.  Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
Talleu el peix espasa a llesques de ½ cm de gruix i després a tires d’un cm. d’amplada, salpebreu-ho i reserveu-ho.
Poseu la salsa de menta en una cassola i escalfeu-la, quan veieu que comença a  bullir tireu dins la cassola el peix espasa, tapeu la cassola i retireu del foc.
Ja es pot menjar.  Salut

Si us agrada el peix una mica més cuit  coeu-ho uns segons amb la cassola tapada, però aneu amb cura de no coure’l gaire doncs queda eixut.
També teniu l’opció de coure’l una mica més, deixar-ho refredar i  servir-ho acompanyat amb una mica d’amanida.  Queda excel·lent.
Podeu fer servir aquesta recepta amb altres peixos semblants al peix espasa, com son la tonyina o el “Marrajo”.

Comentaris

Les més populars