PEIX ESPASA AMB SALSA DE MENTA
PEIX ESPASA AMB SALSA DE MENTA
La
delicadesa del peix espasa queda reforçada amb l’exquisidesa d’aquesta salsa, i
serà una delícia per als vostres
comensals.
INGREDIENTS:
ü 500
gr. de peix espasa
ü 2
cullerades de julivert fresc picat
ü 15
o 20 fulletes de menta fresca
ü El
suc d’una llimona
ü 50
ml. d’aigua
ü 100
ml. d’oli d’oliva
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu la salsa, posant dins d’un pot per batedora mecànica la menta,
el julivert, el suc de llimona, l’aigua i l’oli i triturant-ho tot fins que quedi
emulsionat i uniforme. Rectifiqueu de
sal i pebre i reserveu-ho.
Talleu el peix espasa a llesques de ½ cm de gruix i després a tires d’un
cm. d’amplada, salpebreu-ho i reserveu-ho.
Poseu la salsa de menta en una cassola i escalfeu-la, quan veieu que comença
a bullir tireu dins la cassola el peix
espasa, tapeu la cassola i retireu del foc.
Ja es pot menjar. Salut
Si us
agrada el peix una mica més cuit coeu-ho
uns segons amb la cassola tapada, però aneu amb cura de no coure’l gaire doncs
queda eixut.
També
teniu l’opció de coure’l una mica més, deixar-ho refredar i servir-ho acompanyat amb una mica d’amanida. Queda excel·lent.
Podeu
fer servir aquesta recepta amb altres peixos semblants al peix espasa, com son la
tonyina o el “Marrajo”.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada