MOUSSE DE TORRÓ


MOUSSE DE TORRÓ



Sens dubte un postra ideal per aquestes festes que s’acosten.

INGREDIENTS:


ü  Una barra de torró de xixona
ü  4 ous
ü  50 gr. de sucre llustre
ü  200 ml. de nata líquida

ELABORACIÓ:


En un bol desfeu la barra de torró amb l’ajut d’una mà de morter.  Afegiu-hi els rovells dels ous i la nata líquida.  Amb una batedora de barnilles, munteu-ho fins que sigui una crema i reserveu-ho.  En un altre bol a part barregeu les clares i el sucre llustre i munteu-les a punt de neu.  Un cop muntades, aneu-les incorporant poc a poc al bol del torró vigilant que no es desmuntin les clares.  Un cop tingueu una massa homogènia i esponjosa, poseu el preparat a les copes on servireu el postra.  Deixeu-les a la nevera un mínim d’un parell d’hores.


Podeu acabar el plat amb una mica de cacau en pols pel damunt o bé canyella i una neula.
També queda molt bé si barregeu amb la crema preparada uns tallets de fruita fresca o en almívar just abans de posar-ho a les copes de servir.
També s’hi pot posar sucre al damunt, i cremar-lo com si fos crema catalana.

Comentaris

Les més populars