MOUSSE DE TORRÓ
MOUSSE DE TORRÓ
Sens dubte un postra
ideal per aquestes festes que s’acosten.
INGREDIENTS:
ü Una
barra de torró de xixona
ü 4
ous
ü 50
gr. de sucre llustre
ü 200
ml. de nata líquida
ELABORACIÓ:
En un
bol desfeu la barra de torró amb l’ajut d’una mà de morter. Afegiu-hi els rovells dels ous i la nata
líquida. Amb una batedora de barnilles,
munteu-ho fins que sigui una crema i reserveu-ho. En un altre bol a part barregeu les clares i
el sucre llustre i munteu-les a punt de neu.
Un cop muntades, aneu-les incorporant poc a poc al bol del torró
vigilant que no es desmuntin les clares.
Un cop tingueu una massa homogènia i esponjosa, poseu el preparat a les
copes on servireu el postra. Deixeu-les
a la nevera un mínim d’un parell d’hores.
Podeu
acabar el plat amb una mica de cacau en pols pel damunt o bé canyella i una
neula.
També
queda molt bé si barregeu amb la crema preparada uns tallets de fruita fresca o
en almívar just abans de posar-ho a les copes de servir.
També
s’hi pot posar sucre al damunt, i cremar-lo com si fos crema catalana.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada