XISTORRA CARAMEL·LITZADA

 

XISTORRA CARAMEL·LITZADA

Avui una tapa diferent, fàcil de fer, que no us deixarà indiferents i sorprendrà els vostres comensals.

INGREDIENTS:

  •   Una xistorra
  •   2 grans d’all picats petitets
  •   Una copa de vi
  •   2 cullerades de mel
  •   Pebre vermell fumat
  •   Oli d’oliva

  •   
    Sal

 

ELABORACIÓ:

Talleu la xistorra a mida de pinxo, prepareu una paella amb un bon raig d’oli i fregiu la xistorra fins que estigui ben cuita, incorporeu-hi el vi, l'all i la mel, apugeu el foc i aneu remenant fins que veieu que comença a caramel·litzar, afegiu-hi la sal i el pebre vermell, remeneu per integrar-ho bé i ja es pot servir.

 

RECOMANACIONS:

He fet servir xistorra, però es pot fer amb qualsevol altre xoriç, sempre queda molt bo.

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Les més populars