XISTORRA CARAMEL·LITZADA
XISTORRA CARAMEL·LITZADA
Avui una tapa diferent, fàcil de fer, que no us deixarà indiferents i sorprendrà els vostres comensals.INGREDIENTS:
- Una
xistorra
- 2
grans d’all picats petitets
- Una
copa de vi
- 2
cullerades de mel
- Pebre
vermell fumat
- Oli
d’oliva
Sal
ELABORACIÓ:
Talleu
la xistorra a mida de pinxo, prepareu una paella amb un bon raig d’oli i fregiu
la xistorra fins que estigui ben cuita, incorporeu-hi el vi, l'all i la mel, apugeu
el foc i aneu remenant fins que veieu que comença a caramel·litzar, afegiu-hi
la sal i el pebre vermell, remeneu per integrar-ho bé i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
He
fet servir xistorra, però es pot fer amb qualsevol altre xoriç, sempre queda
molt bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada