CIGRONS AMB ESPÀRRECS VERDS DE MARGE I BOLONYESA

 

CIGRONS AMB ESPÀRRECS VERDS DE MARGE I BOLONYESA

 

Un recurs ràpid i deliciós per un dia d’estiu a un càmping o tornant de la platja o de la piscina.

INGREDIENTS:

  •   500 gr. de cigrons cuits
  •   Un manat d’espàrrecs de marge
  •   4 cullerades de salsa bolonyesa
  •   Avellanes torrades picades
  •   Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Talleu els espàrrecs a trossets petits, d’un cm. aproximadament, i fregiu-los en una paella amb un bon raig d’oli. Quan veieu que estan tous, incorporeu-hi la salsa bolonyesa. Remeneu i coeu-ho un parell de minuts per emulsionar-ho, i afegiu-hi els cigrons. Coeu-ho tot plegat uns 5 minuts a foc fort i en el moment de servir-ho empolsineu al damunt les avellanes picades.

RECOMANACIONS:

L’elaboració de la salsa bolonyesa la podeu trobar en aquest blog, fent servir el cercador per fer-la vosaltres, o la podeu comprar, igual que els cigrons. En el cas de comprar-ho fet, recordeu que com mes bons siguin els productes, millor us quedarà el plat.

Aquest plat té múltiples variacions: podeu substituir els cigrons per qualsevol llegum i la salsa bolonyesa per salsa napolitana o sofregit de tomàquet. En aquest cas jo hi afegiria una mica de bacon o pernil tallat petit. I en el cas de la foto, he substituït les avellanes per una mica de tòfona d’estiu ratllada.

Comentaris

Les més populars