CIGRONS AMB ESPÀRRECS VERDS DE MARGE I BOLONYESA
CIGRONS AMB ESPÀRRECS VERDS DE MARGE I BOLONYESA
Un
recurs ràpid i deliciós per un dia d’estiu a un càmping o tornant de la platja
o de la piscina.
INGREDIENTS:
- 500
gr. de cigrons cuits
- Un
manat d’espàrrecs de marge
- 4
cullerades de salsa bolonyesa
- Avellanes
torrades picades
- Oli,
sal i pebre
ELABORACIÓ:
Talleu
els espàrrecs a trossets petits, d’un cm. aproximadament, i fregiu-los en una
paella amb un bon raig d’oli. Quan veieu que estan tous, incorporeu-hi la salsa
bolonyesa. Remeneu i coeu-ho un parell de minuts per emulsionar-ho, i afegiu-hi
els cigrons. Coeu-ho tot plegat uns 5 minuts a foc fort i en el moment de
servir-ho empolsineu al damunt les avellanes picades.
RECOMANACIONS:
L’elaboració
de la salsa bolonyesa la podeu trobar en aquest blog, fent servir el cercador
per fer-la vosaltres, o la podeu comprar, igual que els cigrons. En el cas de
comprar-ho fet, recordeu que com mes bons siguin els productes, millor us
quedarà el plat.
Aquest
plat té múltiples variacions: podeu substituir els cigrons per qualsevol llegum
i la salsa bolonyesa per salsa napolitana o sofregit de tomàquet. En aquest cas
jo hi afegiria una mica de bacon o pernil tallat petit. I en el cas de la foto,
he substituït les avellanes per una mica de tòfona d’estiu ratllada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada