ROMESCADA DE RAP I PATATES
ROMESCADA DE RAP I PATATES
El secret de molts plats tradicionals radica moltes vegades en la
simplicitat de la seva elaboració i la meravella dels seus resultats.
INGREDIENTS:
- Rap per a quatre racions
- 4 patates mitjanes
- 2 cullerades soperes de salsa romesco
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu una cassola amb el rap i les patates pelades i tallades a talls
grans més o menys iguals, cobriu-ho tot amb aigua, tireu-hi un polsim de sal i
poseu-ho al foc.
Quan comenci a bullir, compteu uns 20 minuts, incorporeu-hi la salsa
romesco remenant amb cura de no trencar ni el rap ni les patates, i deixeu-ho
coure tot plegat uns 5 minuts més. Rectifiqueu, si cal, de sal i pebre i quan
veieu que les patates estan cuites retireu la cassola del foc, deixeu-la
reposar uns 5 minuts més i ja podeu emplatar.
RECOMANACIONS:
El romesco pot estar fet per vosaltres, però si no teniu temps, al mercat
podeu trobar-n’hi de molt bons.
Podeu servir el plat empolsinant al damunt una mica de ceba deshidratada,
que donarà un toc cruixent, i una mica de cibulet tallat petit per aportar
frescor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada