ROMESCADA DE RAP I PATATES

 

ROMESCADA DE RAP I PATATES

 

El secret de molts plats tradicionals radica moltes vegades en la simplicitat de la seva elaboració i la meravella dels seus resultats.

INGREDIENTS:

  •   Rap per a quatre racions
  •   4 patates mitjanes
  •   2 cullerades soperes de salsa romesco

  •   
    Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Prepareu una cassola amb el rap i les patates pelades i tallades a talls grans més o menys iguals, cobriu-ho tot amb aigua, tireu-hi un polsim de sal i poseu-ho al foc.

Quan comenci a bullir, compteu uns 20 minuts, incorporeu-hi la salsa romesco remenant amb cura de no trencar ni el rap ni les patates, i deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts més. Rectifiqueu, si cal, de sal i pebre i quan veieu que les patates estan cuites retireu la cassola del foc, deixeu-la reposar uns 5 minuts més i ja podeu emplatar.

RECOMANACIONS:

El romesco pot estar fet per vosaltres, però si no teniu temps, al mercat podeu trobar-n’hi de molt bons.

Podeu servir el plat empolsinant al damunt una mica de ceba deshidratada, que donarà un toc cruixent, i una mica de cibulet tallat petit per aportar frescor.

Comentaris

Les més populars