PASTÍS DE MANDARINES
PASTÍS DE MANDARINES
INGREDIENTS:
ü 4
mandarines
ü 100
gr. de sucre
ü ½
got d’oli
ü 4
ous
ü 100
gr. de farina
ELABORACIÓ:
Després
de rentar les mandarines ratllarem la pell i l’ajuntarem amb el sucre, els ous,
l’oli. També hi afegirem les mandarines pelades i tallades i ho passarem tot
per una batedora. Després incorporarem la farina sense deixar de remenar. Quan
estigui tot ben triturat ho passarem per un colador fi i omplirem el motlle o
motlles individuals, segons el gust.
Ho
posarem al forn a 180º fins que estigui cuit. Aproximadament de 15 a 25 minuts,
depenent del forn i de la mida del motlle. Deixarem refredar i ja es pot
desmotllar i menjar.
Es pot
acompanyar amb una salsa feta amb un iogur natural una culleradeta de sucre i
un raig de licor de mores o de grosella.
Per
acabar el plat també podem posar unes fruites com maduixes, mores o
groselles.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada