RAP AMB CREMA DE CAVIAR
RAP AMB CREMA DE CAVIAR
Continuant amb la línia de possibles
plats per nadal, avui portem un plat molt fàcil de fer i amb clares influències
dels països del nord d’Europa.
INGREDIENTS:
- 1 rap tallat a talls
- ¼ de litre de nata líquida
- ½ ceba dolça
- 1 copeta de vodka
- 1 cullerada de caviar
- Mantega
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
Per
començar tallarem la ceba molt petita i la courem amb una mica de mantega. Quan estigui daurada, hi incorporarem el rap
prèviament salpebrat, i quan estigui mig cuit hi tirarem el vodka i ho
flambejarem. Després hi incorporarem la
crema de llet i el caviar, ho rectificarem de sal i pebre i quan la salsa hagi
reduït i estigui cremosa, ja ho podrem emplatar i servir.
Aquesta
salsa també és recomanable amb altres peixos blancs, com poden ser el llobarro,
el turbot, etz.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada