RAP AMB CREMA DE CAVIAR


 

RAP AMB CREMA DE CAVIAR


Continuant amb la línia de possibles plats per nadal, avui portem un plat molt fàcil de fer i amb clares influències dels països del nord d’Europa.

INGREDIENTS:


  • 1 rap tallat a talls
  • ¼ de litre de nata líquida
  • ½ ceba dolça
  • 1 copeta de vodka
  • 1 cullerada de caviar
  • Mantega
  • Sal i pebre

 ELABORACIÓ


Per començar tallarem la ceba molt petita i la courem amb una mica de mantega.  Quan estigui daurada, hi incorporarem el rap prèviament salpebrat, i quan estigui mig cuit hi tirarem el vodka i ho flambejarem.  Després hi incorporarem la crema de llet i el caviar, ho rectificarem de sal i pebre i quan la salsa hagi reduït i estigui cremosa, ja ho podrem emplatar i servir.


Aquesta salsa també és recomanable amb altres peixos blancs, com poden ser el llobarro, el turbot, etz.

Comentaris

Les més populars