LLENGUADO AMB LLENEGUES


LLENGUADO AMB LLENEGUES




La delicadesa del llenguado amb el sabor delicat i la textura gelatinosa de les llenegues, fa que  aquest plat, de fàcil i ràpida  elaboració, es converteixi en un plaer pel paladar més exigent.

 INGREDIENTS:

ü  4 llenguados mitjans nets
ü  ½ kg de llenegues
ü  una culleradeta d’all en pols
ü  julivert picat
ü  Una cullerada de mantega
ü  Oli, sal i pebre blanc

ELABORACIÓ:

Salpebreu el llenguados i reserveu-los. Poseu la mantega amb un raig d’oli a una cassola i poseu-la al foc. Quan la mantega estigui desfeta incorporeu-hi els bolets tallats a talls mitjans, salpebreu-los i coeu-los a foc mitjà uns minuts, afegiu-hi l’all en pols i quan veieu que la cassola és plena de l’aigua dels bolets, poseu-hi al damunt els llenguados.  Coeu-ho tot plegat uns 3 minuts i gireu els llenguados, amb cura de no trencar-los; afegiu-hi el julivert picat i coeu-ho tot plegat uns 3 minuts més.
Ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

En aquest temps podeu fer servir llenegues congelades que encara us aportaran més quantitat d’aigua.
És important vigilar que no s’evapori totalment l’aigua dels bolets, per això poseu els llenguados a la cassola de seguida que veieu que els bolets comencen a suar.
També es pot fer aquesta recepta amb peixos de sabor delicat i ràpida cocció com per exemple el rap, el resultat també es deliciós. 

Comentaris

Les més populars