LLENGUADO AMB LLENEGUES
LLENGUADO AMB LLENEGUES
La
delicadesa del llenguado amb el sabor delicat i la textura gelatinosa de les
llenegues, fa que aquest plat, de fàcil
i ràpida elaboració, es converteixi en
un plaer pel paladar més exigent.
INGREDIENTS:
ü 4
llenguados mitjans nets
ü ½
kg de llenegues
ü una
culleradeta d’all en pols
ü julivert
picat
ü Una
cullerada de mantega
ü Oli,
sal i pebre blanc
ELABORACIÓ:
Salpebreu el llenguados i reserveu-los. Poseu la mantega amb un raig
d’oli a una cassola i poseu-la al foc. Quan la mantega estigui desfeta
incorporeu-hi els bolets tallats a talls mitjans, salpebreu-los i coeu-los a
foc mitjà uns minuts, afegiu-hi l’all en pols i quan veieu que la cassola és
plena de l’aigua dels bolets, poseu-hi al damunt els llenguados. Coeu-ho tot plegat uns 3 minuts i gireu els
llenguados, amb cura de no trencar-los; afegiu-hi el julivert picat i coeu-ho
tot plegat uns 3 minuts més.
Ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
En aquest temps podeu fer servir llenegues congelades que encara us
aportaran més quantitat d’aigua.
És important vigilar que no s’evapori totalment l’aigua dels bolets, per
això poseu els llenguados a la cassola de seguida que veieu que els bolets
comencen a suar.
També es pot fer aquesta recepta amb peixos de sabor delicat i ràpida
cocció com per exemple el rap, el resultat també es deliciós.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada