PASTÍS DE COCO
PASTÍS DE COCO
Fàcil elaboració, tres ingredients i poca estona de feina per un resultat que, segur, agradarà als amants del coco.
INGREDIENTS:
- 6 ous
- 450 g de llet condensada
- 110 g de coco ratllat
ELABORACIÓ:
Prepareu un motlle per pastisseria dels que es
poden obrir, folreu la base amb paper de cuina i reserveu-lo. Poseu els ous en
un bol i després de batre’ls incorporeu-hi la llet condensada i el coco, tot
remenant, mirant que quedi tot ben barrejat. Aboqueu-ho al motlle i coeu-ho a
180° entre 30 i 40 minuts, depenent del forn i del gruix del pastís, en tot cas
aneu punxant amb un escuradents i quan surti net el podeu treure.
RECOMANACIONS:
Quan estigui fred el podeu empolsinar amb sucre
molt, també podeu farcir-ho amb alguna melmelada, que el farà més amorós.
Si fregueu les parets del motlle amb una mica de
mantega ajudarà que pugi millor i sigui més fàcil desemmotllar-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada