PASTÍS DE COCO

 

PASTÍS DE COCO



Fàcil elaboració, tres ingredients i poca estona de feina per un resultat que, segur, agradarà als amants del coco.

 
INGREDIENTS:

  •   6 ous
  •   450 g de llet condensada

  •     110 g de coco ratllat


ELABORACIÓ:

Prepareu un motlle per pastisseria dels que es poden obrir, folreu la base amb paper de cuina i reserveu-lo. Poseu els ous en un bol i després de batre’ls incorporeu-hi la llet condensada i el coco, tot remenant, mirant que quedi tot ben barrejat. Aboqueu-ho al motlle i coeu-ho a 180° entre 30 i 40 minuts, depenent del forn i del gruix del pastís, en tot cas aneu punxant amb un escuradents i quan surti net el podeu treure.

 

RECOMANACIONS:

Quan estigui fred el podeu empolsinar amb sucre molt, també podeu farcir-ho amb alguna melmelada, que el farà més amorós.

Si fregueu les parets del motlle amb una mica de mantega ajudarà que pugi millor i sigui més fàcil desemmotllar-ho.

 

 

 

Comentaris

Les més populars