PERLES FARCIDES DE BOLETS I FORMATGE AMB SOPETA DE PARMESÀ I CRUIXENT D’IBÈRIC


PERLES FARCIDES DE BOLETS I FORMATGE AMB SOPETA DE PARMESÀ I CRUIXENT D’IBÈRIC


Les perles farcides són petites boletes de pasta de la família dels raviolis que ens van molt bé per acompanyar aquesta deliciosa sopeta de parmesà.

INGREDIENTS:

ü  300 gr. de perles farcides
ü  300 gr. de formatge parmesà ratllat
ü  3 llesques de pernil ibèric tallat molt prim
ü  300 cl. d’aigua mineral

 ELABORACIÓ:

Abans de res prepareu la sopeta:  poseu l’aigua en un pot i quan comenci a bullir afegiu-hi el parmesà i coeu-ho tot plegat durant uns deu minuts, sense deixar de remenar, ja que s’enganxa amb molta facilitat, deixeu-ho refredar i coleu-ho.
Per fer el cruixent d’ibèric poseu uns talls damunt d’un plat i coeu-los amb un microones a temperatura de descongelació fins que veieu que estan cruixents, aproximadament uns dos o tres minuts.
Per acabar coeu la pasta amb força aigua bullint i una cullerada de sal.
Per a muntar el plat poseu la pasta calenta al fons, regueu la pasta amb la sopeta de parmesà calenta i per acabar esmicoleu una mica el cruixent d’ibèric i poseu-lo al damunt.

 RECOMANACIONS:

He posat les perles per donar a conèixer una altra pasta farcida, però també es pot fer amb raviolis, tortel·linis o la que més us agradi.
El temps de cocció dependrà de si és pasta fresca o seca, jo personalment us recomano fer servir pasta fresca.
El cruixent es pot fer també al forn, però és molt més ràpid i còmode amb microones
La sopeta també la podeu fer al bany maria.  Triga una mica més però no haureu de  remenar constantment, doncs no s’enganxa           

Comentaris

Les més populars