PERLES FARCIDES DE BOLETS I FORMATGE AMB SOPETA DE PARMESÀ I CRUIXENT D’IBÈRIC
PERLES FARCIDES DE BOLETS I FORMATGE AMB SOPETA DE PARMESÀ I CRUIXENT D’IBÈRIC
Les
perles farcides són petites boletes de pasta de la família dels raviolis que
ens van molt bé per acompanyar aquesta deliciosa sopeta de parmesà.
INGREDIENTS:
ü 300
gr. de perles farcides
ü 300
gr. de formatge parmesà ratllat
ü 3
llesques de pernil ibèric tallat molt prim
ü 300
cl. d’aigua mineral
ELABORACIÓ:
Abans
de res prepareu la sopeta: poseu l’aigua
en un pot i quan comenci a bullir afegiu-hi el parmesà i coeu-ho tot plegat
durant uns deu minuts, sense deixar de remenar, ja que s’enganxa amb molta
facilitat, deixeu-ho refredar i coleu-ho.
Per
fer el cruixent d’ibèric poseu uns talls damunt d’un plat i coeu-los amb un
microones a temperatura de descongelació fins que veieu que estan cruixents,
aproximadament uns dos o tres minuts.
Per
acabar coeu la pasta amb força aigua bullint i una cullerada de sal.
Per a
muntar el plat poseu la pasta calenta al fons, regueu la pasta amb la sopeta de
parmesà calenta i per acabar esmicoleu una mica el cruixent d’ibèric i poseu-lo
al damunt.
RECOMANACIONS:
He
posat les perles per donar a conèixer una altra pasta farcida, però també es
pot fer amb raviolis, tortel·linis o la que més us agradi.
El
temps de cocció dependrà de si és pasta fresca o seca, jo personalment us
recomano fer servir pasta fresca.
El
cruixent es pot fer també al forn, però és molt més ràpid i còmode amb
microones
La
sopeta també la podeu fer al bany maria. Triga una mica més però no haureu de remenar constantment, doncs no s’enganxa
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada