FALS PANELLET DE COCO I XOCOLATA
FALS PANELLET DE COCO I XOCOLATA
Una altra versió dels coneguts panellets de coco, amb un
petit toc de xocolata.
INGREDIENTS:
ü 200 gr. de llet condensada
ü 100 gr. de coco ratllat
ü 100 gr. d’ametlla molta
ü La ratlladura d’una pela de taronja
ü 1 clara d’ou
ü 200 gr. de cobertura de xocolata
ELABORACIÓ:
Munteu la clara d’ou a punt de neu i reserveu-la.
Poseu en un bol la
llet, l’ametlla, el coco i la ratlladura de pela de taronja i remeneu-ho
fins que tingueu una massa homogènia.
Incorporeu a aquesta massa la clara d’ou amb moviments
envoltants i de baix a dalt per que es desmunti el menys possible. Amb l’ajut
de dues culleres feu petites boletes, poseu-les damunt d’una safata de forn
folrada amb paper i coeu-les a 170º fins que agafin un color daurat,
aproximadament uns 10 o 15 minuts. Un cop cuits deixeu-los refredar.
Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria o bé amb un
microones, deixeu-la temperar fins a 37º aproximadament i aneu submergint les bases del panellets
dins de la xocolata i deixeu-los damunt de paper de forn fins que es refredin i
ja es pot menjar.
:
La xocolata és optativa i a més pot ser negre, amb llet o
blanca en funció del vostre gust. També es poden decorar els panellets amb una
mica de sucre llustre al damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada