FALS PANELLET DE COCO I XOCOLATA


FALS PANELLET DE COCO I XOCOLATA


Una altra versió dels coneguts panellets de coco, amb un petit toc de xocolata.

INGREDIENTS:

ü  200 gr. de llet condensada
ü  100 gr. de coco ratllat
ü  100 gr. d’ametlla molta
ü  La ratlladura d’una pela de taronja
ü  1 clara d’ou
ü  200 gr. de cobertura de xocolata

ELABORACIÓ:

Munteu la clara d’ou a punt de neu i reserveu-la.
Poseu en un bol  la llet, l’ametlla, el coco i la ratlladura de pela de taronja i remeneu-ho fins  que tingueu una massa homogènia.
Incorporeu a aquesta massa la clara d’ou amb moviments envoltants i de baix a dalt per que es desmunti el menys possible. Amb l’ajut de dues culleres feu petites boletes, poseu-les damunt d’una safata de forn folrada amb paper i coeu-les a 170º fins que agafin un color daurat, aproximadament uns 10 o 15 minuts. Un cop cuits deixeu-los refredar.
Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria o bé amb un microones, deixeu-la temperar fins a 37º aproximadament  i aneu submergint les bases del panellets dins de la xocolata i deixeu-los damunt de paper de forn fins que es refredin i ja es pot menjar.

:

La xocolata és optativa i a més pot ser negre, amb llet o blanca en funció del vostre gust. També es poden decorar els panellets amb una mica de sucre llustre al damunt.



Comentaris

Les més populars