PASTISSET DE PATATA I FORMATGE
PASTISSET DE PATATA I FORMATGE
Un delicat mos que pot servir com acompanyament,
aperitiu i fins i tot com a plat.
INGREDIENTS:
- 1 kg. i mig de patates
- 50 gr. de mantega
- 25 gr. de formatge sec, ratllat
- 3 grans d’all en pols
- Sal, pebre, farigola, romaní
ELABORACIÓ:
Prepareu motllos per a fer magdalenes, muffins o
similars. Fregueu-los amb mantega i
reserveu-los. Peleu les patates i
talleu-les a llesques el més primes possible. Poseu-les en un bol i
incorporeu-hi la mantega desfeta, el formatge ratllat, l’all en pols, un polsim
de sal i pebre i les fulles de farigola i romaní. Remeneu-ho tot bé perquè quedin totes les
llesques de patata ben impregnades. Aneu col·locant les patates dins els
motllos i coeu-ho durant 45 minuts a 180º, fins que estiguin daurades. Deixeu-ho refredar una mica i ja ho podeu
desemmotllar i servir.
RECOMANACIONS:
Com a formatge, us recomano el serrat d’ovella, el
parmesà o qualsevol altre de similar. Les herbes aromàtiques poden ser les que
més us agradin i fins i tot perquè la presentació quedi millor, en podeu
guardar unes quantes per posar-les al damunt de cada pastisset.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada