PASTISSET DE PATATA I FORMATGE


PASTISSET DE PATATA I FORMATGE


Un delicat mos que pot servir com acompanyament, aperitiu i fins i tot com a plat.

INGREDIENTS:

  •   1 kg. i mig de patates
  •   50 gr. de mantega
  •   25 gr. de formatge sec, ratllat
  •   3 grans d’all en pols
  •   Sal, pebre, farigola, romaní


ELABORACIÓ:

Prepareu motllos per a fer magdalenes, muffins o similars.  Fregueu-los amb mantega i reserveu-los.  Peleu les patates i talleu-les a llesques el més primes possible. Poseu-les en un bol i incorporeu-hi la mantega desfeta, el formatge ratllat, l’all en pols, un polsim de sal i pebre i les fulles de farigola i romaní.  Remeneu-ho tot bé perquè quedin totes les llesques de patata ben impregnades. Aneu col·locant les patates dins els motllos i coeu-ho durant 45 minuts a 180º, fins que estiguin daurades.  Deixeu-ho refredar una mica i ja ho podeu desemmotllar i servir.

RECOMANACIONS:

Com a formatge, us recomano el serrat d’ovella, el parmesà o qualsevol altre de similar. Les herbes aromàtiques poden ser les que més us agradin i fins i tot perquè la presentació quedi millor, en podeu guardar unes quantes per posar-les al damunt de cada pastisset.

Comentaris

Les més populars