FONDUE DE FORMATGE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS
FONDUE DE FORMATGE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS
INGREDIENTS:
ü Un
formatge camembert de 500 g.
ü Un
grapat de nabius secs
ü 5
o 6 nous seques pelades
ü Una
culledaredeta de festucs sense closca
ü Un
parell d’orellanes
ü Una
cullerada de mel
ELABORACIÓ:
Rehidrateu
els nadius amb una mica d’aigua.
Prepareu el formatge fent incisions a la pell en forma de quadrícula,
vigilant de no travessar-ho, poseu-ho en una cassola que pugui anar al forn,
poseu-hi al damunt els diferents fruits secs, la cullerada de mel i coeu-lo a
200° uns 5 o 6 minuts.
Serviu-ho
calent.
RECOMANACIONS:
També
es pot coure amb un microones, uns dos minuts a potència màxima, en aquest cas
vigileu que el recipient sigui apte per microones.
Tant
amb forn com amb microones els temps són orientatius, perquè depèn de cada
aparell. Es tracta que el camembert quedi fos sense quedar escampat pel
recipient.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada