FONDUE DE FORMATGE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS

 

FONDUE DE FORMATGE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS


Una “delicatessen” pels amants del formatge, que a més ens pot solucionar un sopar amb amics.

 

INGREDIENTS:

ü  Un formatge camembert de 500 g.

ü  Un grapat de nabius secs

ü  5 o 6 nous seques pelades

ü  Una culledaredeta de festucs sense closca

ü  Un parell d’orellanes

ü  Una cullerada de mel

 

ELABORACIÓ:

Rehidrateu els nadius amb una mica d’aigua.  Prepareu el formatge fent incisions a la pell en forma de quadrícula, vigilant de no travessar-ho, poseu-ho en una cassola que pugui anar al forn, poseu-hi al damunt els diferents fruits secs, la cullerada de mel i coeu-lo a 200° uns 5 o 6 minuts.

Serviu-ho calent.

 

RECOMANACIONS:

També es pot coure amb un microones, uns dos minuts a potència màxima, en aquest cas vigileu que el recipient sigui apte per microones.

Tant amb forn com amb microones els temps són orientatius, perquè depèn de cada aparell. Es tracta que el camembert quedi fos sense quedar escampat pel recipient.

 

 

Comentaris

Les més populars