TALLARINES DE XOCOLATA AMB SALSA D’AMETLLES
TALLARINES DE XOCOLATA AMB SALSA D’AMETLLES
Un
postra ben curiós i a la vegada deliciós
INGREDIENTS:
Per a fer les tallarines:
- 150
gr. de farina
- 20
gr. de sucre llustre
- 30
gr. de cacau en pols
- 2
ous
Per a la salsa d’ametlles:
- 250
gr, de torró de Xixona
- 200
cc de nata líquida
ELABORACIÓ:
Feu
la salsa: esmicoleu el torró, poseu-lo en un pot per a batedora amb la nata i
tritureu-ho tot plegat fins que sigui una crema homogènia, i reserveu-la a la
nevera.
Per
a fer les tallarines, poseu tots els ingredients en un bol i amasseu-los fins que
sigui una massa homogènia. Enfilmeu-la i deixeu-la reposar a la nevera mínim una hora.
Passat
aquest temps, dividiu la bola en 4 porcions, i amb l’ajut d’un corró, aneu
estirant cada porció fins tenir una planxa el més fina possible. Enfarineu-la
una mica perquè no s’enganxi, i aneu tallant tires de l’amplada aproximadament
de les tallarines. Deixeu que s’eixuguin
uns 30 minuts i ja es poden coure.
Prepareu
una olla amb aigua abundant i sucre, i quan bulli, submergiu-hi la pasta i
coeu-la uns 3 minuts aproximadament.
Ja
es pot servir amb la salsa d’ametlles.
RECOMANACIONS:
Queda
molt bé si empolsineu al damunt un cruixent com el crocant d’ametlla.
Amb
aquesta recepta per a fer pasta, podeu formar-ne de qualsevol tipus que us
agradi, paradella, espaguetis o plaques de canelons i lasanya.
Si
teniu una màquina per a estirar la pasta sempre va millor.
I
evidentment la salsa pot esser la que més us agradi. Podeu jugar amb melmelades de fruites i formatge mascarpone,
o crema anglesa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada