CREMA D’ESPÀRRECS VERDS I ESCOPINYES
CREMA D’ESPÀRRECS VERDS I ESCOPINYES
Una
delícia de crema freda, original i sorprenent
INGREDIENTS:
- 2 manats d’espàrrecs verds frescos
- 200 cc. de l’aigua de bullir els espàrrecs
- 2 cullerades de maionesa
- 1 llauna d’escopinyes
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 ou dur.
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Talleu
la part mes fibrosa dels espàrrecs i la resta talleu-los a daus i bulliu-los
amb aigua i sal fins que estiguin tendres, Escorreu-los, reserveu l’aigua de la
cocció i deixeu-los refredar.
Un cop
freds, reserveu unes puntes per la decoració i poseu la resta en un pot de
batedora amb els 200 cc. d’aigua de cocció, el suc de la llauna d’escopinyes i
la maionesa. Tritureu-ho molt fi i si cal passeu-ho pel colador xinès.
Rectifiqueu-ho
de sal i pebre i guardeu-ho a la nevera fins a l’hora de servir-ho.
En el
moment de servir, escampeu al damunt de cada plat, una mica d’ou dur ratllat, unes
escopinyes i unes puntes d’espàrrecs.
RECOMANACIONS:
També
podeu servir aquesta crema en gotets petits i fer-la servir com aperitiu o tapa
d’un pica-pica.
Si l’empolsineu
amb una mica de pebre vermell, guanyarà en color i sabor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada