MOUSSE DE XOCALATA per a vegans
OUSSE DE XOCALATA per a vegans
Un aportació deliciosa per els que per, motius de
salut o simplement ideològics, opten per el veganisme.
INGREDIENTS:
ü El suc d’un pot de cigrons cuits de 400 gr.
ü 70 gr. de sucre
ü 200 gr. de cobertura de xocolata
ELABORACIÓ:
Desfeu la cobertura de xocolata, al bany maria o bé
amb l’ajut d’un microones i deixeu-ho temperar.
Recupereu el suc del pot de cigrons amb l’ajut
d’una escorredora i guardeu els cigrons per una altra recepta.
Poseu el suc de cigrons amb el sucre en un bol, i
amb l’ajut d’una batedora de barnilles, munteu-ho com si féssiu clares al punt
de neu.
Quan tingueu una textura similar al punt de neu,
afegiu-hi la cobertura desfeta amb cura de desmuntar-la el menys possible.
Poseu-ho a les copes de servei i guardeu-ho a la nevera un mínim de dues o tres
hores.
Decoreu-ho amb una mica de granet de xocolata i
serviu-ho.
RECOMANACIONS:
Costa muntar-ho una mica més que les clares, però
si persistiu, al final el resultat és molt similar.
Ahhhh, un detall important!!! No té gust de cigrons!!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada