PASTISSET DE VERDURES


PASTISSET DE VERDURES


Una divertida forma de fer entrar les verdures dins de la nostra dieta, en especial la dels més menuts.

 INGREDIENTS:

ü  1 kg d’espinacs
ü  ¼ de kg de pastanagues
ü  ¼ de kg de pèsols
ü  ¼ de kg mongetes verdes
ü  ¼ de kg de porros
ü  4 ous
ü  ¼ de l de llet

 ELABORACIÓ:

Renteu les verdures i talleu-les en juliana.
En una olla amb aigua bullint amb sal hi tireu primer les pastanagues, 10 minuts després hi incorporeu les mongetes i els pèsols, 5 minuts després els porros, 5 minuts després  els espinacs i ho deixeu coure tot plegat uns 10 minuts més.
Un cop cuites les verdures les escorreu i les deixeu refredar.
En un bol, bateu els ous amb la llet rectifiqueu de sal i pebre i barregeu les verdures.
Prepareu un motlle sucant-lo amb mantega i una mica de pa ratllat i poseu-hi les verdures.
Sols cal coure-ho al bany Maria uns 30 minuts en un forn a 180º.
Un cop fred es pot desmotllar i menjar.

  RECOMANACIONS:

Es pot guarnir amb una mica d’ou dur ratllat, pebrot escalivat o qualsevol cosa que ens agradi i doni color.
També queda molt bo si l’acompanyem amb beixamel o maionesa
Es pot menjar tan fred com calent.



Comentaris

Les més populars