PASTISSET DE VERDURES
PASTISSET DE VERDURES
Una
divertida forma de fer entrar les verdures dins de la nostra dieta, en especial
la dels més menuts.
INGREDIENTS:
ü 1 kg
d’espinacs
ü ¼
de kg de pastanagues
ü ¼
de kg de pèsols
ü ¼
de kg mongetes verdes
ü ¼
de kg de porros
ü 4
ous
ü ¼
de l de llet
ELABORACIÓ:
Renteu
les verdures i talleu-les en juliana.
En una
olla amb aigua bullint amb sal hi tireu primer les pastanagues, 10 minuts
després hi incorporeu les mongetes i els pèsols, 5 minuts després els porros, 5
minuts després els espinacs i ho deixeu
coure tot plegat uns 10 minuts més.
Un cop
cuites les verdures les escorreu i les deixeu refredar.
En un
bol, bateu els ous amb la llet rectifiqueu de sal i pebre i barregeu les
verdures.
Prepareu
un motlle sucant-lo amb mantega i una mica de pa ratllat i poseu-hi les
verdures.
Sols
cal coure-ho al bany Maria uns 30 minuts en un forn a 180º.
Un cop
fred es pot desmotllar i menjar.
RECOMANACIONS:
Es pot
guarnir amb una mica d’ou dur ratllat, pebrot escalivat o qualsevol cosa que
ens agradi i doni color.
També
queda molt bo si l’acompanyem amb beixamel o maionesa
Es pot
menjar tan fred com calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada