ESPAGUETIS AMB TONYINA I SALSA DE SOJA


ESPAGUETIS AMB TONYINA I SALSA DE SOJA


Sens dubte, la salsa de soja, és un dels productes d’origen oriental que més bé s’ha introduït a la nostra cuina.  Aquesta recepta n’és un exemple.

INGREDIENTS:

  • 400 grs. d’espaguetis
  • 400 ml. de crema de llet
  • 25 grs. de formatge parmesà ratllat
  • Salsa de soja
  • 160 grs. de tonyina en oli
  • Oli d’oliva, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Comenceu per coure els espaguetis amb aigua bullint amb sal, segons el temps que convingui:  si són frescos uns 4 minuts i si són secs uns 10 o 12, fins que els tingueu “al dente”.  Escorreu-los bé, renteu-los en aigua freda i reserveu-los.
En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, hi poseu la tonyina esmicolada.  Després els espaguetis i ho fregiu tot plegat una mica.  Després hi incorporeu la crema de llet i el formatge.  Després una cullerada de salsa de soja i remeneu-ho tot amb energia, a foc ràpid.  Rectifiqueu de sal i pebre i quan la salsa estigui espessa (aproximadament un minut o dos), ja es pot servir.

 RECOMANACIONS:

També hi podeu afegir una mica de julivert o orenga, picat just abans de servir.

Comentaris

Les més populars