ESPAGUETIS AMB TONYINA I SALSA DE SOJA
ESPAGUETIS AMB TONYINA I SALSA DE SOJA
Sens
dubte, la salsa de soja, és un dels productes d’origen oriental que més bé s’ha
introduït a la nostra cuina. Aquesta
recepta n’és un exemple.
INGREDIENTS:
- 400 grs. d’espaguetis
- 400 ml. de crema de llet
- 25 grs. de formatge parmesà ratllat
- Salsa de soja
- 160 grs. de tonyina en oli
- Oli d’oliva, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Comenceu
per coure els espaguetis amb aigua bullint amb sal, segons el temps que
convingui: si són frescos uns 4 minuts i
si són secs uns 10 o 12, fins que els tingueu “al dente”. Escorreu-los bé, renteu-los en aigua freda i
reserveu-los.
En una
paella amb un bon raig d’oli d’oliva, hi poseu la tonyina esmicolada. Després els espaguetis i ho fregiu tot plegat
una mica. Després hi incorporeu la crema
de llet i el formatge. Després una
cullerada de salsa de soja i remeneu-ho tot amb energia, a foc ràpid. Rectifiqueu de sal i pebre i quan la salsa
estigui espessa (aproximadament un minut o dos), ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
També
hi podeu afegir una mica de julivert o orenga, picat just abans de servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada