FALS CROISSANT DE “PASTA DE FULL”


FALS CROISSANT DE “PASTA DE FULL”


Una idea divertida, que pot donar un toc diferent als nostres esmorzars i fins i tot a alguna festa infantil.

INGREDIENTS:

ü  Una placa de pasta de full
ü  Una cullerada de mantega
ü  Farina
ü  1 ou
ü  Gelatina neutra per a decorar (optatiu)

 ELABORACIÓ:

Empolsineu amb una mica de farina la taula de treball i poseu-hi al damunt la placa de massa de full, i si cal estireu-la fins que no sigui més gruixuda d’1 mil·límetre. Talleu  triangles d’uns 15 cm. de costat, deformeu-los una mica estirant les puntes, pinteu-los amb una mica de mantega fosa, cargoleu-los començant per la part més ampla i, per acabar de donar la forma de croissant, doblegueu les puntes per fer les banyes i poseu-los damunt d’una plata per anar al forn.
Perquè agafin un color més maco pinteu-los amb ou sencer batut i rebaixat amb una mica d’aigua.
Ja els podeu coure a 180º durant uns 25 minuts.
Un cop cuits els podeu decorar amb una mica de gelatina o amb sucre lustre.

També els podeu fer farcits, cal posar el farcit (pernil dolç, sobrassada, formatge, crema, xocolata, etc) abans de cargolar el croissant.  La resta és igual, sols que els farcits no solen tenir banyes.



Comentaris

Les més populars