FALS CROISSANT DE “PASTA DE FULL”
FALS CROISSANT DE “PASTA DE FULL”
Una
idea divertida, que pot donar un toc diferent als nostres esmorzars i fins i
tot a alguna festa infantil.
INGREDIENTS:
ü Una
placa de pasta de full
ü Una
cullerada de mantega
ü Farina
ü 1
ou
ü Gelatina
neutra per a decorar (optatiu)
ELABORACIÓ:
Empolsineu amb una mica de farina la taula de treball i poseu-hi al
damunt la placa de massa de full, i si cal estireu-la fins que no sigui més
gruixuda d’1 mil·límetre. Talleu
triangles d’uns 15 cm .
de costat, deformeu-los una mica estirant les puntes, pinteu-los amb una mica
de mantega fosa, cargoleu-los començant per la part més ampla i, per acabar de
donar la forma de croissant, doblegueu les puntes per fer les banyes i
poseu-los damunt d’una plata per anar al forn.
Perquè agafin un color més maco pinteu-los amb ou sencer batut i
rebaixat amb una mica d’aigua.
Ja els podeu coure a 180º durant uns 25 minuts.
Un cop cuits els podeu decorar amb una mica de gelatina o amb sucre
lustre.
També els podeu fer farcits, cal posar el farcit (pernil dolç,
sobrassada, formatge, crema, xocolata, etc) abans de cargolar el croissant. La resta és igual, sols que els farcits no
solen tenir banyes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada