AMANIDA D’ENDIVIES, ROCAFORT I ROMESCO


AMANIDA D’ENDIVIES, ROCAFORT I ROMESCO




Una aposta per contrastar sabors potents, que resulta molt agradable al paladar.

INGREDIENTS:

  •           1 paquet d’endívies
  •           150 gr. de formatge rocafort
  •           Salsa romesco
  •            Panses sultana sense pinyol


ELABORACIÓ:

Talleu les endívies en llesques d’un centímetre aproximadament.
Escampeu-les per damunt del plat i aneu ratllant, al damunt, formatge rocafort.
Empolsineu l’amanida amb les panses i per acabar poseu-hi al damunt una bona cullerada de romesco i ja es pot servir.

 RECOMANACIONS:

La manera tradicional de preparar les endívies per fer-les amb rocafort, era deixant les fulles senceres i posant la resta d’ingredients a dins.
Les panses, es poden substituir per altres tipus de fruit secs, i també se’n poden posar amés amés.  Aquesta varietat enriquirà de sabors i textures l’amanida.
Les endívies es poden substituir per escarola i fins i tot fer una barreja de les dues verdures.
Malgrat la seva senzillesa, aquesta amanida, és deliciosa.

Comentaris

Les més populars