AMANIDA D’ENDIVIES, ROCAFORT I ROMESCO
AMANIDA D’ENDIVIES, ROCAFORT I ROMESCO
Una
aposta per contrastar sabors potents, que resulta molt agradable al paladar.
INGREDIENTS:
- 1 paquet d’endívies
- 150 gr. de formatge rocafort
- Salsa romesco
- Panses sultana sense pinyol
ELABORACIÓ:
Talleu
les endívies en llesques d’un centímetre aproximadament.
Escampeu-les
per damunt del plat i aneu ratllant, al damunt, formatge rocafort.
Empolsineu
l’amanida amb les panses i per acabar poseu-hi al damunt una bona cullerada de
romesco i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
La
manera tradicional de preparar les endívies per fer-les amb rocafort, era
deixant les fulles senceres i posant la resta d’ingredients a dins.
Les
panses, es poden substituir per altres tipus de fruit secs, i també se’n poden
posar amés amés. Aquesta varietat
enriquirà de sabors i textures l’amanida.
Les
endívies es poden substituir per escarola i fins i tot fer una barreja de les
dues verdures.
Malgrat
la seva senzillesa, aquesta amanida, és deliciosa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada