TÀRTAR DE SARDINA MARINADA I ALVOCAT
TÀRTAR DE SARDINA MARINADA I ALVOCAT
Refrescant, nutritiu, sa i ideal per un bon àpat.
INGREDIENTS:
- 8 sardines
- 2 alvocats
- 2 llimes
- Vinagre de vi blanc
- Oli d’oliva
- alls
- Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu les sardines i deixeu-les en dos filets, al
més met d’espines possibles. Poseu-les a
marinar amb un preparat d’una part de vinagre per quatre parts d’aigua i un
grapat de sal, de manera que les sardines quedin cobertes pel preparat. Deixeu-les-hi durant vuit hores i a la
nevera. Passat aquest temps, traieu-les
i poseu-les en un recipient cobertes d’oli d’oliva i uns grans d’all laminats.
Marineu-les durant uns 4 o 5 dies com a mínim.
Per fer el plat, peleu els alvocats i traieu-los el
pinyol. Talleu-los a daus petits i
salpebreu-los. Espremeu les dues llimes
i aboqueu el suc damunt dels alvocats.
Talleu les sardines a daus petits i barregeu-les
amb els daus d’alvocat i el suc de llima.
Rectifiqueu de sal i pebre i ja podeu servir el plat.
RECOMANACIONS:
Una bonica presentació és fent servir un motllo
circular. Reserveu un filet de sardina,
col·loqueu-lo al damunt del tàrtar i empolsineu al damunt amb pell de llima
ratllada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada