TÀRTAR DE SARDINA MARINADA I ALVOCAT


TÀRTAR DE SARDINA MARINADA I ALVOCAT


Refrescant, nutritiu, sa i ideal per un bon àpat.

INGREDIENTS:

  •   8 sardines
  •   2 alvocats
  •   2 llimes
  •   Vinagre de vi blanc
  •   Oli d’oliva
  •   alls
  •   Sal

ELABORACIÓ:

Netegeu les sardines i deixeu-les en dos filets, al més met d’espines possibles.  Poseu-les a marinar amb un preparat d’una part de vinagre per quatre parts d’aigua i un grapat de sal, de manera que les sardines quedin cobertes pel preparat.  Deixeu-les-hi durant vuit hores i a la nevera.  Passat aquest temps, traieu-les i poseu-les en un recipient cobertes d’oli d’oliva i  uns grans d’all laminats.
Marineu-les durant uns 4 o 5 dies com a mínim.
Per fer el plat, peleu els alvocats i traieu-los el pinyol.  Talleu-los a daus petits i salpebreu-los.  Espremeu les dues llimes i aboqueu el suc damunt dels alvocats. 
Talleu les sardines a daus petits i barregeu-les amb els daus d’alvocat i el suc de llima.  Rectifiqueu de sal i pebre i ja podeu servir el plat.

RECOMANACIONS:

Una bonica presentació és fent servir un motllo circular.  Reserveu un filet de sardina, col·loqueu-lo al damunt del tàrtar i empolsineu al damunt amb pell de llima ratllada.

Comentaris

Les més populars