GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB PERNIL I FORMATGE.
GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB PERNIL I FORMATGE.
Una idea per a un sopar informal tant habitual
aquests dies
INGREDIENTS:
- Dues plaques circulars de pasta de full
- 8 llesques de formatge per a fondre
- Sofregit de tomàquet i ceba
- Pernil dolç
- Mozzarella
- Ou
ELABORACIÓ:
Esteneu una de les plaques de full damunt d’una
plata per anar al forn. Cobriu-la amb el
sofregit de tomàquet tot deixant un centímetre aproximadament, al marge, sense
tomàquet. Cobriu la planxa amb les
llesques de formatge. Poseu el pernil
dolç al damunt del formatge. Al damunt,
escampeu-hi la mozzarella. Per acabar,
tapeu-ho amb l’altra placa de full. Un
cop tapat, s’ha de tancar per la vora.
Aneu apretant les vores fins que quedi tancat. Feu un cercle al centre, tot fent servir com
a motllo una tassa. Aneu fent talls que
vagin des de la rotllana central fins al perímetre exterior, de manera que us quedi un màxim de vuit
porcions. Agafeu cada porció i
cargoleu-la, vigilant que no es desenganxi del centre. Pinteu la superfície amb ou batut i coeu-ho
al forn a 180º durant mitja hora. Ja es
pot menjar.
RECOMANACIONS:
El pernil dolç pot ser pernil salat o qualsevol
altre embotit del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada