ARRÒS AMB LLET DE COCO I PINYA
ARRÒS AMB LLET DE COCO I PINYA
Un
toc tropical per unes postres molt nostres
INGREDIENTS:
- 200
g. d’arròs bomba
- 600
ml. de llet de coco
- 100
gr. de sucre llustre
- 150
g. de pinya natural
- 50
g. de sucre
- 25
g. de mantega
- 1
branca de vainilla
Canyella en pols
ELABORACIÓ:
Poseu
la llet de coco, l’arròs, la grana i la polpa del canonet de vainilla en un
cassó i coeu-ho tot plegat a foc suau durant uns 20 minuts, remenat de tant en
tant. Passat aquest temps afegiu-hi el sucre i una culleradeta de canyella en pols.
Remeneu-ho tot fins que estigui ben integrat i continueu-ho coent uns 5 minuts
més. Traieu-ho del foc i deixeu que refredi.
Per
preparar la pinya, talleu-la a daus petits. Poseu la mantega en una paella i,
quan estigui desfeta, afegiu-hi la pinya i el sucre, i coeu-ho tot plegat fins
que veieu que el sucre comença a caramel·litzar. Ja ho podeu retirar del foc.
Podeu
servir aquestes postres amb l’arròs fred i la pinya calenta o bé amb les dues
coses fredes.
RECOMANACIONS:
Un
cop servit, podeu empolsinar al damunt una mica més de canyella en pols. Si no
teniu vainilla, podeu fer servir una mica de sucre avainillat, barrejat amb el
sucre llustre.
Guardeu
una branqueta de canyella per la decoració del plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada