ARRÒS AMB LLET DE COCO I PINYA

 

ARRÒS AMB LLET DE COCO I PINYA

 

Un toc tropical per unes postres molt nostres

INGREDIENTS:

  •   200 g. d’arròs bomba
  •   600 ml. de llet de coco
  •   100 gr. de sucre llustre
  •   150 g. de pinya natural
  •   50 g. de sucre
  •   25 g. de mantega
  •   1 branca de vainilla

  •   
    Canyella en pols

ELABORACIÓ:

Poseu la llet de coco, l’arròs, la grana i la polpa del canonet de vainilla en un cassó i coeu-ho tot plegat a foc suau durant uns 20 minuts, remenat de tant en tant. Passat aquest temps afegiu-hi el sucre i una culleradeta de canyella en pols. Remeneu-ho tot fins que estigui ben integrat i continueu-ho coent uns 5 minuts més. Traieu-ho del foc i deixeu que refredi.

Per preparar la pinya, talleu-la a daus petits. Poseu la mantega en una paella i, quan estigui desfeta, afegiu-hi la pinya i el sucre, i coeu-ho tot plegat fins que veieu que el sucre comença a caramel·litzar. Ja ho podeu retirar del foc.

Podeu servir aquestes postres amb l’arròs fred i la pinya calenta o bé amb les dues coses fredes.

RECOMANACIONS:

Un cop servit, podeu empolsinar al damunt una mica més de canyella en pols. Si no teniu vainilla, podeu fer servir una mica de sucre avainillat, barrejat amb el sucre llustre.

Guardeu una branqueta de canyella per la decoració del plat.

Comentaris

Les més populars