GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB CREMA DE XOCOLATA


GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB CREMA DE XOCOLATA


Una llaminadura ideal

INGREDIENTS:

  •   Dues plaques circulars de pasta de full
  •   1 Pot de crema de xocolata tipus “Nocilla /Nutella”
  •   Ou
  •   Sucre glaç

 ELABORACIÓ:

Esteneu una de les plaques de full damunt d’una plata per anar al forn.  Cobriu-la amb la crema de xocolata, deixant un centímetre al marge, aproximadament. Tapeu-ho amb l’altra placa de full.  Un cop tapat, s’ha de tancar per la vora.  Aneu prement les vores fins que quedi tancat.  Feu un cercle al centre, tot fent servir com a motllo una tassa.  Aneu fent talls que vagin des de la rotllana central fins al perímetre exterior,  de manera que us quedi un màxim de dotze porcions.  Agafeu cada porció i cargoleu-la, vigilant que no es desenganxi del centre.  Pinteu la superfície amb ou batut i coeu-ho al forn a 180º durant mitja hora. Un cop estigui cuit, deixeu refredar i empolsineu-ho amb sucre glaç, i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

També es pot farcir amb melmelades i després, un cop fred, cobrir-ho amb cobertura de xocolata negra i blanca, jugant amb els colors per a fer una decoració més atractiva

Comentaris

Les més populars