GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB CREMA DE XOCOLATA
GIRA-SOL DE PASTA DE FULL AMB CREMA DE XOCOLATA
Una llaminadura ideal
INGREDIENTS:
- Dues plaques circulars de pasta de full
- 1 Pot de crema de xocolata tipus “Nocilla /Nutella”
- Ou
- Sucre glaç
ELABORACIÓ:
Esteneu una de les plaques de full damunt d’una
plata per anar al forn. Cobriu-la amb la
crema de xocolata, deixant un centímetre al marge, aproximadament. Tapeu-ho amb
l’altra placa de full. Un cop tapat,
s’ha de tancar per la vora. Aneu prement
les vores fins que quedi tancat. Feu un
cercle al centre, tot fent servir com a motllo una tassa. Aneu fent talls que vagin des de la rotllana
central fins al perímetre exterior, de
manera que us quedi un màxim de dotze porcions.
Agafeu cada porció i cargoleu-la, vigilant que no es desenganxi del
centre. Pinteu la superfície amb ou
batut i coeu-ho al forn a 180º durant mitja hora. Un cop estigui cuit, deixeu
refredar i empolsineu-ho amb sucre glaç, i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
També es pot farcir amb melmelades i després, un
cop fred, cobrir-ho amb cobertura de xocolata negra i blanca, jugant amb els
colors per a fer una decoració més atractiva
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada