PILOTILLES DE CARN I BOLETS
PILOTILLES DE CARN I BOLETS
És sorprenent l’esponjositat que els bolets poden
donar a les tradicionals pilotilles de carn.
INGREDIENTS:
Per a les pilotilles:
- ½ kg. de carn picada de vedella
- ½ kg. de carn picada de porc
- 1 kg. de bolets variats
- 1 gra d’all picat
- Julivert picat
- 1 ou
- 1 raig de llet
- Pa ratllat
- Farina
- Sal i p ebre
Per a la salsa:
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- Oli
- 1 Pebrot vermell escalivat
- Ametlles, avellanes
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Per a fer les pilotilles, fregiu els bolets
prèviament salats fins que hagi reduït tota l’aigua que desprenen. Deixeu-los refredar i tritureu-los amb una
batedora mecànica. Poseu tots els
ingredients en un bol i barregeu-los.
Rectifiqueu de sal i pebre i aneu incorporant suficient pa ratllat fins
tenir una textura que us permeti formar les pilotilles. Aneu fent les pilotilles i
enfarineu-les. Un cop fetes, fregiu-les
amb oli abundant i reserveu-les.
Per a fer la salsa, talleu la ceba petita,
fregiu-la a foc suau i tapada, fins que estigui transparent. Afegiu-hi el tomàquet pelat, sense grana i
tallat petit i coeu-ho tot plegat uns minuts.
Per acabar, poseu tires de pebrot escalivat i incorporeu-hi una picada
feta amb les ametlles i les avellanes. Poseu-hi les pilotilles i cobriu-ho tot amb
aigua. Deixeu que redueixi, rectifiqueu
de sal i pebre i ja es poden menjar.
Per acompanyar aquestes pilotilles podeu fer
qualsevol altra salsa que us vingui bé.
Queden molt bones també acompanyades amb crema de bolets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada