MINI TATIN DE POMA
MINI TATIN DE POMA
Una forma fàcil i ràpida de fer aquests pastissos en format individual.
INGREDIENTS:
- 1 placa de pasta de full
- 1 poma Golden
- Mantega
Sucre blanc
ELABORACIÓ:
Us caldrà un motlle metàl·lic d’uns 10 cm de diàmetre.
Estireu la pasta de full i amb el motlle aneu tallant discos i reserveu-los.
Prepareu una safata de forn, cobriu-la amb paper de forn
i amb l’ajut del motlle, aneu empolsinant per dins del motlle una mica de
sucre. Al damunt un tallet de mantega i per acabar la poma tallada a llesques
primes. Cobriu cada preparació amb un disc de pasta de full dels que teníeu
reservats, punxeu-los amb la punta d’un ganivet o un escuradents al centre,
perquè pugui sortir l’aire durant la cocció i no ens trenquin el full.
Pressioneu una mica les vores al paper per evitar que s’escapin gaires sucs
durant la cocció i coeu-ho a 180° durant uns 25 minuts, fins que veieu que el
full està cuit. Quan encara estigui calent, gireu-les i ja es poden servir.
RECOMANACIONS:
Aquest pastís s’acostuma a servir calent o tebi, i
acompanyat amb una bola de gelat o nata liquida. Podeu fer-ho igual ara. Encara
que sigui fred sempre serà benvingut com a postres, berenar o llaminadura.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada