MINI TATIN DE POMA

 

MINI TATIN DE POMA

Una forma fàcil i ràpida de fer aquests pastissos en format individual.

INGREDIENTS:

  •   1 placa de pasta de full
  •   1 poma Golden
  •   Mantega

  •   
    Sucre blanc

 
ELABORACIÓ:

Us caldrà un motlle metàl·lic d’uns 10 cm de diàmetre. Estireu la pasta de full i amb el motlle aneu tallant discos i reserveu-los.

Prepareu una safata de forn, cobriu-la amb paper de forn i amb l’ajut del motlle, aneu empolsinant per dins del motlle una mica de sucre. Al damunt un tallet de mantega i per acabar la poma tallada a llesques primes. Cobriu cada preparació amb un disc de pasta de full dels que teníeu reservats, punxeu-los amb la punta d’un ganivet o un escuradents al centre, perquè pugui sortir l’aire durant la cocció i no ens trenquin el full. Pressioneu una mica les vores al paper per evitar que s’escapin gaires sucs durant la cocció i coeu-ho a 180° durant uns 25 minuts, fins que veieu que el full està cuit. Quan encara estigui calent, gireu-les i ja es poden servir.

 

RECOMANACIONS:

Aquest pastís s’acostuma a servir calent o tebi, i acompanyat amb una bola de gelat o nata liquida. Podeu fer-ho igual ara. Encara que sigui fred sempre serà benvingut com a postres, berenar o llaminadura.

Comentaris

Les més populars