FILET DE LLENGUADO AMB SALSA D’AMETLLES


FILET DE LLENGUADO AMB SALSA D’AMETLLES


Plat molt simple d’elaboració, i que l’únic que pretén es donar un toc de distinció i qualitat a un plat que podem fer  qualsevol dia a casa nostra, com son els filets de llenguado.
Menjar ideal tant per la gent gran com per la mainada.

 INGREDIENTS:


ü  4 filets de llenguado
ü  150 gr. de farina
ü  2 cullerades de mantega
ü  1 cullerada d’oli vegetal
ü  4 cullerades d’ametlles sense torrar, tallades en lamines o en palets.
ü  Julivert fresc picat petit, sal, pebre, pimentó dolç.
ü  El suc d’una llimona

 ELABORACIÓ:


Salpebrem els filets de llenguado, li tirem una mica de pimentó dolç i els enfarinem.
En una paella gran, escalfem la mantega i l’oli. Fregim els filets amb foc fort uns 2 minuts per banda, després el retirem i els guardem en una safata calenta.
Amb el mateix oli, i també amb un foc fort,  li tirem el julivert, les ametlles i el suc de llimona i ho deixem fregir durant un minut aproximadament.
Després ho tirem per damunt dels filets de llenguado i es menja de seguida.
Es pot acompanyar amb verduretes fetes al vapor o amb  alguna gambeta a la planxa o algun musclo al  vapor.






Comentaris

Les més populars