FILET DE LLENGUADO AMB SALSA D’AMETLLES
FILET DE LLENGUADO AMB SALSA D’AMETLLES
Plat molt simple
d’elaboració, i que l’únic que pretén es donar un toc de distinció i qualitat a
un plat que podem fer qualsevol dia a
casa nostra, com son els filets de llenguado.
Menjar ideal tant per la
gent gran com per la mainada.
INGREDIENTS:
ü 4
filets de llenguado
ü 150
gr. de farina
ü 2
cullerades de mantega
ü 1
cullerada d’oli vegetal
ü 4
cullerades d’ametlles sense torrar, tallades en lamines o en palets.
ü Julivert
fresc picat petit, sal, pebre, pimentó dolç.
ü El
suc d’una llimona
ELABORACIÓ:
Salpebrem els filets de
llenguado, li tirem una mica de pimentó dolç i els enfarinem.
En una paella gran,
escalfem la mantega i l’oli. Fregim els filets amb foc fort uns 2 minuts per
banda, després el retirem i els guardem en una safata calenta.
Amb el mateix oli, i
també amb un foc fort, li tirem el
julivert, les ametlles i el suc de llimona i ho deixem fregir durant un minut
aproximadament.
Després ho tirem per
damunt dels filets de llenguado i es menja de seguida.
Es pot acompanyar amb
verduretes fetes al vapor o amb alguna
gambeta a la planxa o algun musclo al
vapor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada