CASSOLA DE GALTES DE PORC AMB CARXOFES


CASSOLA DE GALTES DE PORC AMB CARXOFES

Una delícia de plat, ideal per aquesta secció. Productes de proximitat, fàcil elaboració i resultat excel·lent.

INGREDIENTS:

  •         4 galtes de porc desossades
  •         15 carxofes
  •         2 porros
  •         Oli, sal i pebre


ELABORACIÓ:

Talleu les galtes de porc a daus, (aproximadament un 10 talls per galta), salpebreu-los i coeu-los, a foc fort, en una cassola amb un bon raig d’oli, fins que estiguin daurades. Abaixeu el foc i afegiu-hi el porro tallat petit. Remeneu-ho una mica durant uns 5 minuts i incorporeu a la cassola, ½ litre d’aigua calenta.
Tapeu la cassola i deixeu coure, a foc suau, durant uns 40 minuts.
Afegiu-hi els cors de  les carxofes, tallats a quarts.  Cobriu-ho fins a la meitat  amb aigua calenta.  Rectifiqueu de sal i pebre, torneu a tapar la cassola,  i deixeu-ho bullir tot plegat uns 15 minuts més, i ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Malgrat que aquest plat, de per si, ja és deliciós, el podem enriquir amb una picada o amb uns bolets de temporada, afegits  just al final de la cocció.



Comentaris

Les més populars