CASSOLA DE GALTES DE PORC AMB CARXOFES
CASSOLA DE GALTES DE PORC AMB CARXOFES
Una delícia de plat, ideal per aquesta secció. Productes
de proximitat, fàcil elaboració i resultat excel·lent.
INGREDIENTS:
- 4 galtes de porc desossades
- 15 carxofes
- 2 porros
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Talleu les galtes de porc a daus, (aproximadament
un 10 talls per galta), salpebreu-los i coeu-los, a foc fort, en una cassola
amb un bon raig d’oli, fins que estiguin daurades. Abaixeu el foc i afegiu-hi
el porro tallat petit. Remeneu-ho una mica durant uns 5 minuts i incorporeu a
la cassola, ½ litre d’aigua calenta.
Tapeu la cassola i deixeu coure, a foc suau, durant
uns 40 minuts.
Afegiu-hi els cors de les carxofes, tallats a quarts. Cobriu-ho fins a la meitat amb aigua calenta. Rectifiqueu de sal i pebre, torneu a tapar la
cassola, i deixeu-ho bullir tot plegat
uns 15 minuts més, i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Malgrat que aquest plat, de per si, ja és deliciós,
el podem enriquir amb una picada o amb uns bolets de temporada, afegits just al final de la cocció.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada