MINI PIZZA DE MELMELADA D’ARANYONS, POLLASTRE I FORMATGE BRIE


MINI PIZZA DE MELMELADA D’ARANYONS, POLLASTRE I FORMATGE BRIE 


Fer un assortit de pizzes petites amb diferents sabors és un bon recurs per als sopars d’estiu.

INGREDIENTS:

Per a la massa de la pizza:

  • ·         350 gr. de farina
  • ·         30 gr. de llevat de forner
  • ·         1 cullerada d’oli d’oliva
  • ·         1 got d’aigua
  • ·         1 polsim de sal

Diluïu el llevat amb l’aigua i incorporeu-lo a la farina amb l’oli i la sal.  Pasteu-ho fins que quedi una massa elàstica, que es pugui treballar bé amb les mans.  Poseu-ho en un plat, tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho a temperatura ambient (18 – 20º) fins que dobli el seu volum (aproximadament ½ hora).  Un cop llevat, retireu-ne petites porcions i estireu-les formant petites pizzes.

INGREDIENTS:

  •            Base de pizza
  •            Un filet de pit de pollastre tallat a tires
  •            Formatge brie
  •            Melmelada d’aranyons
  •            Ceba
  •            Oli d’oliva
  •            Sal i pebre

En una paella amb un raig d’oli, fregiu la ceba pelada i tallada a tires fines fins que agafin una mica de color, i reserveu-la.  En el mateix oli fregiu-hi les tires de pit de pollastre salpebrades al gust, i reserveu-les.  Per muntar la pizza, cobriu la base de la pizza amb la melmelada.  Al damunt poseu-hi una mica de ceba fregida, després el filet de pit de pollastre i per acabar, col·loqueu al damunt unes llesques de formatge brie tallat primet.  Ruixeu-les amb una mica d’oli d’oliva.  Coeu-les en un forn a  250º fins que el formatge es desfaci i la base estigui cuita.  Mengeu-les ben calentes.

Comentaris

Les més populars