MINI PIZZA DE MELMELADA D’ARANYONS, POLLASTRE I FORMATGE BRIE
MINI PIZZA DE MELMELADA D’ARANYONS, POLLASTRE I FORMATGE BRIE
Fer un assortit de pizzes petites amb diferents
sabors és un bon recurs per als sopars d’estiu.
INGREDIENTS:
Per a la massa de la pizza:
- · 350 gr. de farina
- · 30 gr. de llevat de forner
- · 1 cullerada d’oli d’oliva
- · 1 got d’aigua
- · 1 polsim de sal
Diluïu el llevat amb l’aigua i incorporeu-lo a la
farina amb l’oli i la sal. Pasteu-ho
fins que quedi una massa elàstica, que es pugui treballar bé amb les mans. Poseu-ho en un plat, tapeu-ho amb un drap i
deixeu-ho a temperatura ambient (18 – 20º) fins que dobli el seu volum
(aproximadament ½ hora). Un cop llevat,
retireu-ne petites porcions i estireu-les formant petites pizzes.
INGREDIENTS:
- Base de pizza
- Un filet de pit de pollastre tallat a tires
- Formatge brie
- Melmelada d’aranyons
- Ceba
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
En una paella amb un raig d’oli, fregiu la ceba
pelada i tallada a tires fines fins que agafin una mica de color, i
reserveu-la. En el mateix oli fregiu-hi
les tires de pit de pollastre salpebrades al gust, i reserveu-les. Per muntar la pizza, cobriu la base de la
pizza amb la melmelada. Al damunt
poseu-hi una mica de ceba fregida, després el filet de pit de pollastre i per
acabar, col·loqueu al damunt unes llesques de formatge brie tallat primet. Ruixeu-les amb una mica d’oli d’oliva. Coeu-les en un forn a 250º fins que el formatge es desfaci i la
base estigui cuita. Mengeu-les ben
calentes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada