CREMA DE PATATES AMB BACALLÀ FUMAT
CREMA DE PATATES AMB BACALLÀ FUMAT
Una
crema de sabor delicat que ens ajudarà a lluitar contra el fred escalfant-nos
el cos i l’esperit.
INGREDIENTS:
ü 1 kg . de
patates
ü 1
ceba mitjana
ü 1 litre de
fumet (brou de peix)
ü 1
cullerada de mantega
ü 200
gr. de bacallà fumat
ü Sal
i pebre
ü Oli
d’oliva
ELABORACIÓ:
Talleu
la ceba petita i fregiu-la dins de l’olla on després hi fareu la crema. Quan estigui blanca, afegiu-hi les patates
pelades i tallades a daus i el fumet.
Feu-ho bullir fins que les patates estiguin cuites. Coleu-ho tot reservant el brou. Amb l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu
les patates fins tenir una crema fina.
Si cal, afegiu-hi caldo fins tenir la textura desitjada. Per acabar, poseu-hi una cullerada de mantega
i remeneu per tal d’acabar de donar cremositat al plat. En el moment de servir, esmicoleu el bacallà
fumat i afegiu-lo al plat.
RECOMANACIONS:
Si no
teniu bacallà fumat, el podeu substituir per bacallà dessalat i esqueixat.
Per
donar encara més gust a la salsa, s’hi pot afegir una cullerada de caviar o
succedani.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada