ESCABETX DE CEPS


ESCABETX DE CEPS

Una tècnica de conservació, a més de  donar un altre sentit als meravellosos ceps.

INGREDIENTS:

  •          1 Kg de Ceps
  •          1l. d’aigua
  •          ½ l. de vinagre
  •          5 grans d’all
  •          Una cullerada de pebre negre en gra
  •          Unes fulles de llorer
  •          Una branqueta de romaní
  •          Unes fulletes d’estragó
  •          Sal

 ELABORACIÓ:

Netegeu els ceps i, si són molt grans, talleu-los a talls regulars.
Poseu-los amb la resta d’ingredients, en un pot, i feu-ho bullir tot plegat  de 5 a 10 minuts.
Repartiu-ho tot en pots, que estiguin plens fins a dalt.  Esterilitzeu-los, fent-los bullir al bany maria durant una ½ hora, deixeu refredar i ja estan a punt per a menjar o per a conservar.

RECOMANACIONS:

Ideal per acompanyar-los amb amanida, amb pinyons torrats i  salmó fumat, formatge tendre, etc...

Comentaris

Les més populars