ESCABETX DE CEPS
ESCABETX DE CEPS
Una tècnica de conservació, a més de donar un altre sentit als meravellosos ceps.
INGREDIENTS:
- 1 Kg de Ceps
- 1l. d’aigua
- ½ l. de vinagre
- 5 grans d’all
- Una cullerada de pebre negre en gra
- Unes fulles de llorer
- Una branqueta de romaní
- Unes fulletes d’estragó
- Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu els ceps i, si són molt grans, talleu-los a
talls regulars.
Poseu-los amb la resta d’ingredients, en un pot, i
feu-ho bullir tot plegat de 5 a 10
minuts.
Repartiu-ho tot en pots, que estiguin plens fins a
dalt. Esterilitzeu-los, fent-los bullir
al bany maria durant una ½ hora, deixeu refredar i ja estan a punt per a menjar
o per a conservar.
RECOMANACIONS:
Ideal per acompanyar-los amb amanida, amb pinyons
torrats i salmó fumat, formatge tendre,
etc...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada