MILFULLS DE RICOTA I KIWI
MILFULLS DE RICOTA I KIWI
Deliciosa combinació per a fer feliços als més
exigents
INGREDIENTS:
- 3 kiwis madurs
- 250 gr. de formatge ricota fresc
- 3 cullerades d’arròs inflat de xocolata
- 2 cullerades de sucre
- 1 llima
- 4-5 fulles de menta
- Un polsim de sucre de vainilla
- Un grapat d’ametlles torrades picades
ELABORACIÓ:
Barregeu el formatge amb el sucre, la vainilla i la
menta picada molt petita, afegiu-hi la pela de la llima ratllada i l’arròs
inflat i remeneu perquè quedi tot ben repartit.
Peleu els kiwis i talleu-los en llesques primes.
Ompliu la base d’un motlle rodó amb llesques de
kiwi, poseu-hi al damunt crema de formatge, després una altra capa de kiwi, una
altra de formatge i acabeu el mil fulls
amb el kiwi.
Guardeu-ho a la nevera i en el moment de servir
decoreu-lo amb ratlladura de pell de llima i les ametlles torrades
picades.
RECOMANACIONS:
És millor que els kiwis estiguin ben madurs.
Si no trobeu ricota, sempre ho podeu fer amb mató
ampliant una mica més la quantitat de sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada