MILFULLS DE RICOTA I KIWI


MILFULLS DE RICOTA I KIWI


Deliciosa combinació per a fer feliços als més exigents

INGREDIENTS:

  •   3 kiwis madurs
  •   250 gr. de formatge ricota fresc
  •   3 cullerades d’arròs inflat  de xocolata
  •   2 cullerades de sucre
  •   1 llima
  •   4-5 fulles de menta
  •   Un polsim de sucre de vainilla
  •   Un grapat d’ametlles torrades picades

ELABORACIÓ:

Barregeu el formatge amb el sucre, la vainilla i la menta picada molt petita, afegiu-hi la pela de la llima ratllada i l’arròs inflat i remeneu perquè quedi tot ben repartit.
Peleu els kiwis i talleu-los en llesques primes.
Ompliu la base d’un motlle rodó amb llesques de kiwi, poseu-hi al damunt crema de formatge, després una altra capa de kiwi, una altra de formatge  i acabeu el mil fulls amb el kiwi.
Guardeu-ho a la nevera i en el moment de servir decoreu-lo amb ratlladura de pell de llima i les ametlles torrades picades. 

RECOMANACIONS:

És millor que els kiwis estiguin ben madurs.
Si no trobeu ricota, sempre ho podeu fer amb mató ampliant una mica més la quantitat de sucre.

Comentaris

Les més populars